Spor
  • 30.6.2025 11:22

Wagner Pina gece yarısı geldi

Süper Lig'de transfer harekâtı tüm hızıyla sürerken ligin yeni yıldızları da Türkiye'ye gelmeye devam ediyor. Trabzonspor'un 22 yaşındaki transferi Wagner Pina gece yarısı şehre iniş yaptı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un kadrosuna kattığı ilk isim olan Wagner Pina, bu gece Trabzon'a geldi. 

Bordo-Mavililer, Estoril takımından transfer edilen 22 yaşındaki sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

'TRABZONSPOR'U TANIYORDUM'

Havalimanın'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pina, "Her şey çabuk gelişti. Ben de gelmek istiyordum. Son teklifi bekliyorduk. O da yapılınca her şey hızlı gelişti. Burada oynayan tanıdığım oyuncular var. Bosingwa ve Pereira var. Milli takımda oynadığımız Djaniny var. Onlardan çok bilgi aldım. Dolayısıyla gelmeden Trabzonspor'u tanıyordum."

Güncellenme Tarihi : 30.6.2025 11:25

İLGİLİ HABERLER