Yaşam
  • 12.2.2010 09:34

YAĞIŞLI HAVA YURDU SARACAK

Hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Marmara'da kuvvetli esecek.

UYARILAR

Kuvvetli yağış: Yağışların, Edirne, Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın, Antalya ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit ve Burhaniye ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgar: Rüzgarın, bu gece saatlerinden sonra Marmara'da güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, başta Bursa ili olmak üzere bölge genelinde soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Muhtemel çığ tehlikesi uyarısı: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:27

İLGİLİ HABERLER