Asayiş
  • 29.11.2004 00:06

YALNIZ YAŞAYAN FAKİR YAŞLI KADINI BOĞAZLAYIP ÖLDÜRDÜLER

MÜRVET ÇAĞLAYAN
BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, darp edildikten sonra boğazından bıçaklanarak öldürülmüş yaşlı bir kadının cesedi bulundu.

 
Edinilen bilgilere göre olay, Darsofa Mahallesi Akçeşme Caddesi 35 numaralı eski bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Rasime Kara'nın (80) evine yemek götürmek için gelen aile yakınları, kapının açılmaması üzerine pencereden girdikleri evde tüyler ürperten bir manzara ile karşılaştılar. Olayın polise haber verilmesinin ardından inceleme başlatan ekipler, yaşlı kadının darp edildikten sonra boğazına saplanan 3 bıçak darbesi sonucu feci şekilde öldürüldüğünü belirlediler.

Evin darmadağın olduğu belirtilirken, yaşlı kadının fakir aylığı ile geçindiği öğrenildi. Yaşlı kadının komşuları, "Ramazan ayında yalnız yaşadığı için fitre ve zekatları kabul ediyordu. Onun paralarına göz diken kişi ya da kişiler, hırsızlık amacıyla eve girmiş olabilirler. Bunu yapan kişi insan olamaz" dediler.


Öte yandan, korkunç cinayeti duyan yaşlı kadının yakınları ise fenalık geçirdi. Cinayetin, eve hırsızlık amacıyla giren kişi yada kişiler tarafından ,şlenmiş olabileceği üzerinde duran polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:21

İLGİLİ HABERLER