Asayiş
  • 8.10.2022 23:59

Yangının ardından vahşet çıktı: 17 yaşındaki kız katledilmiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir evde çıkan yangın nedeniyle olay yerine gelen ekipler, 17 yaşındaki Büşra'nın cesediyle karşılaştı.

Gebze'de kahreden olay! 17 yaşındaki Büşra, yangında hayatını kaybetti -  Son Dakika Haber

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemede cinayet şüphesi üzerinde dururken, hayatını kaybeden genç kızı annesinin eski erkek arkadaşının öldürdüğü, katil zanlısının delilleri karartmak için de yangın çıkarttığı belirlendi.

Evde çıkan yangında 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti - son dakika  kocaeli haberleri

Olay, dün sabah saatlerinde Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mustafapaşa Mahallesi 721 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairenin bir odasında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Yangını kontrol altına aldıktan sonra odaya giren ekipler, 17 yaşındaki Büşra Kabataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Evdeki yangında öldüğü sanılmıştı! Korkunç gerçek ortaya çıktı - Son Dakika  Haberleri Milliyet

Olay yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı cinayet bürosu dedektifleri çağrıldı. Cinayet bürosu dedektiflerinin yaptığı ilk incelemede, evde birçok şüpheden yola çıkan ekipler, cenazeyi detaylı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna sevk etti. Burada yapılan ilk incelemede de adli tıp uzmanları cinayet şüphesi üzerinde durdu.

Yangının ardından vahşet çıktı: 17 yaşındaki kız katledilmiş - Kocaeli Son  Dakika

Yangının hemen ardından harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, annenin eski sevgilisi T.Y.'yi gözaltına aldı.

Yangının ardından vahşet çıktı: 17 yaşındaki kız katledilmiş - Günün  Haberleri

Genç kızın katil zanlısı ve annesinin eski erkek arkadaşı olan T.Y.'nin eve geldiği, genç kız ile tartışma yaşadığı, ardından genç kızı öldürdüğü belirlendi. Zanlının, delilleri karartmak amacıyla odada yangın çıkardığı öğrenildi. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
T.Y., burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Güncellenme Tarihi : 9.10.2022 00:04

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa