Yaşam
  • 21.9.2024 18:28

Yeliz Yeşilmen : Artık aşka kapımı açıyorum

Yeliz Yeşilmen'den zengin-fakir erkek karşılaştırması: Lüks bir arabada üzülmeyi tercih ederim
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile adından söz ettiren Yeliz Yeşilmen bu kez de yaptığı zengin erkek fakir erkek karşılaştırması ile magazin gündeminde yerini aldı. Yeşilmen "Zengini de üzüyor fakiri de üzüyor. Bu kadar üzülüyorsam lüks bir arabada üzülmeyi tercih ederim" dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Yeşilmen'e tepki gösterirken kimileri de hak verdi.

Lüks yaşantısı, altınları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Yeliz Yeşilmen bu kez zengin erkek fakir erkek karşılaştırması yaptı.

Yeşilmen 'Kadınlar her yerde ağlıyor. Adamlar kadınları üzüyor. Zengini de üzüyor fakiri de üzüyor. Bu kadar üzülüyorsam lüks bir arabada üzülmeyi tercih ederim' dedi.

Ünlü isme bu açıklamalarının ardından 'neden?' diye soruldu. Yeşilmen ise sözlerine şöyle devam etti; 'Tek odada da üzülüyorsun on odada da üzülüyorsun. Tabii üzüldüğün yerde önemli... En azından çabuk toparlayabilirsin. Öbüründe toparlaman zor. Hemen bir Dubai tatiline gidiyorum deyip gidersin diğerinde çamaşır yıkamaya devam edersin'

"DOĞRU SÖYLEMİŞ"

Yeşilmen'in sosyal medyada gündem olan bu sözleri hakkında, "Doğru söylemiş", "Kendin kazan, kendin harca. Hiç üzülmezsin..." ve "Boğulacaksan büyük denizde boğul, kısmen doğru" şeklinde yorumlar yaptı.

"AŞKA KAPILARIMI AÇIYORUM"

Geçtiğimiz aylarda bir AVM'de görüntülenen 45 yaşındaki Yeşilmen, yaklaşık üç yıldır hayatında kimse olmadığını belirtmiş ve "Artık aşık olmak istiyorum, aşka kapılarımı açıyorum. İnşallah mutlu olacağım biri çıkar karşıma" demişti.

Güncellenme Tarihi : 21.9.2024 18:31

İLGİLİ HABERLER