Spor
  • 27.6.2009 03:05

YILDIRIM KARARLI: 'POULSEN'İ BİTİRECEĞİZ!..'

Poulsen ile görüşüyoruz. Bu transferi bitirmekte kararlıylız. Sakat iddiaları ise tamamen yalan. Tuncay ve Aurelio'ya kapımız açık. Ancak bonservis ödemeyiz... Artık Hamit'le ilgilenmiyoruz. Volkan'la pazarlık halindeyiz. Olursa olur. Olmazsa herkes çaresine bakar. Güiza'yı satmayacağız.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Transferin en hızlı takımı olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'dan gündem yaratacak açıklamalar geldi. Uzun süredir peşinden koştukları fakat 'evet' yanıtı alamadıkları Christian Poulsen'den asla vazgeçmediklerini söyleyen Yıldırım, "Çalışmalarımız sürüyor. Juventus'la aramızda sorun yok. Hakkındaki sakatlık iddiaları da tamamen asılsızdır. Bu transferi bitirmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.

BEDAVAYA GİTTİLER
Gündemde bulunan Tuncay Şansı ve Mehmet Aurelio'nun transferlerine de değinen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım," İki futbolcu da giderken bize gereken paraları kazandırmadılar. Bizde oynamak isterlerse gelirler. Onlarla anlaşırız. Fenerbahçe formasını giymelerini tabi ki isteriz. Fakat kulüplerine asla bonservis ödemeyiz" ifadesini kullandı.

DEVAM ETMEK İSTERİZ
Hala sözleşmesini uzatmayan kaleci Volkan Demirel'le görüşmelerinin de sürdüğünü söyleyen Yıldırım, "Bu bir hazarlık dönemidir. Volkan bizim ve Türk futbolu için önemli bir futbolcu. Kendisiyle devam etmek istiyoruz. Fakat olmazsa da olmaz. Herkes başının çaresine bakar. Güiza'yı da asla satmayacağız" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe Başkanı, Bayern Münih'te forma giyen Hamit Altıntop'un transferiyle ilgilenmediklerini de söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:38

İLGİLİ HABERLER