Spor
  • 7.9.2024 13:38

Yok artık Barış Alper Yılmaz! Yeni maaşı dudak uçuklattı...

EURO 2024'te sergilediği performansla piyasa değerini yükselten Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Victor Osimhen transferi ile taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı kulüp, kanat oyuncusuna da yeni bir beş yıllık sözleşme sundu. Söz konusu yeni kontratta millî futbolcunun maaşına yapılacak iyileştirme adeta dudak uçuklattı. İşte son dakika Barış Alper Yılmaz gelişmesi...

PİYASA DEĞERİNİ ARTIRDI

Barış Alper Yılmaz'ın EURO 2024 öncesinde Transfermarkt'e göre güncel piyasa değeri 17 milyon euro civarındaydı. Yıldız futbolcunun piyasa değeri turnuvadan sonra ise 20 milyon euroya yükseldi.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

24 yaşındaki futbolcu, EURO 2024'te özellikle Virgil van Dijk'a zor anlar yaşatmış ve Avrupa'da popülaritesini artırmıştı. Aslan, sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Barış Alper için yeni bir hamle yaptı.

GALLER'DE KIZARDI 
Barış Alper, Türkiye'nin dün gece UEFA Uluslar Ligi B Grubu 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda oynadığı maça ilk 11'de başladı. Yıldız futbolcu, 62. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

EN YÜKSEK MAAŞI ALACAK!

Galatasaray'ın, Barış Alper Yılmaz için yeni sözleşme hazırladığı bildirildi. Yeni kontratın beş yıllık olarak imzalanacağı ve millî futbolcunun, yerli futbolcular arasında en yüksek maaşı alacağı kaydedildi.

YÜZDE 650 ARTIŞ

YÜZDE 650 ARTIŞ!

Yıllık maaşı 10 milyon TL olan Barış Alper Yılmaz'ın, yeni maaşının yıllık 75 milyon TL olacağı öğrenildi. Buna göre millî futbolcunun maaşına yüze 650 oranında zam yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Güncellenme Tarihi : 7.9.2024 14:07

İLGİLİ HABERLER