Asayiş
  • 18.10.2024 09:06

Yolcu otobüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan otobüs Aksaray-Ankara karayolunun yaklaşık 40. km’sinde yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 6 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi

Aksaray'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.Kaza, saat 07.00 sıralarında, Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde meydana geldi. Balıkesir'den Nevşehir'e giden plakası ve sürücü henüz belirlenemeyen yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi.

Aksaray'da can pazarı! Yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

GEZİ YOLCULUĞU FACİA İLE SON BULDU

Gezi için Kapadokya’ya gidenleri taşıyan yolcu otobüsü Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. 

Aksaray'da can pazarı! Yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - 2. Resim

6 ÖLÜ, 25 YARALI VAR

Kazayı görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

Aksaray'da can pazarı! Yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var - 3. Resim

AKSARAY VALİSİ SON DURUMU AÇIKLADI

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Otobüsün, Aksaray'a 25 kilometre kala Acıpınar mevkisinde yol kenarına devrildiğini ifade eden Kumbuzoğlu, "Malesef bu trafik kazası sonucunda 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İlk belirlemelere göre de 25 yaralımız var. Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevklerini yaptık. Soruşturma başlatılmıştır ve takip ediliyor. En kısa zamanda sonuçlandırılarak gereği yapılacaktır. Aksaray'ımıza baş sağlığı, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

İHA

Güncellenme Tarihi : 18.10.2024 09:17

İLGİLİ HABERLER