Bilim
  • 17.10.2024 11:22

YouTube Beğeni Satın Al Servisi ile Zirvede Olun

Teknoloji her yıl hayatımıza biraz daha dahil oluyor ve bununla birlikte de sosyal medyanın kullanımı günden günde artıyor. Sabah uyandığımızda, yemek yerken, bir iş yaparken ve uyumadan önce bile sosyal medya uygulamalarında vakit geçiriyoruz. En popüler ve en çok vakit geçirilen uygulamalardan birisi ise YouTube. YouTube’u izleyici olarak milyonlar kullandığı gibi, içerik üretmek için de yine milyonlar kullanıyor. Eğer siz de bir içerik üreticisi iseniz, YouTube beğeni satın al hizmetinden faydalanarak diğer içerik üreticilerinin arasından öne çıkabilirsiniz. 

 

Bu yazıda beğeni satın almanın kanalınız için ne gibi artıları olacağına ve bu işlemi nasıl en doğru şekilde yapabileceğinize birlikte bakacağız. 

Beğeni Satın Almak Size Neler Kazandırır? 

YouTube’u içerik üretmek için kullanmaktaysanız, sizinle benzer türlerde içerik üreten onlarca kişi bulabilirsiniz. Nasıl ve hangi büyüklükte hedefleriniz olursa olsun, yapmanız gereken şey diğer içerik üreticilerinin arasından sıyrılmak olacaktır. Bunun yollarından birisi de bir YouTube beğeni satın al hizmetinden yararlanmaktır. Kaliteli bir hizmet arayanlar, YouTube beğeni almak için tıklasın.

Peki bu hizmetten yararlandığınızda kanalınız ne gibi artılar elde etmiş olur? Gelin bu sorunun cevaplarına yakından bakalım: 

Kanalınızın etkileşimi artar 

YouTube algoritması kanalları aldıkları etkileşim oranında daha çok etkileşime sokar. Bunun belirleyicisi ise beğeni, izlenme ve abone sayıları gibi farklı etmenlerdir. Beğeni satın aldığınızda kanalınızın etkileşimi bir yönden artmaya başlar. Bu sayede de YouTube sizi başka kullanıcılara daha sık önermeye başlayacaktır. Böylelikle de daha çok izlenen ve beğenilen içeriklere sahip olacağınız gibi, kanalınızın abone sayısı da artacaktır. 

Kaliteli içerikler ürettiğiniz belli olur 

YouTube’da bir içeriğin beğenilmesinin hem diğer kullanıcılar hem de sizin için bir anlamı olacaktır. Çok beğeni almış bir video bir nedenden dolayı bu beğenileri almıştır. Bu neden sorusunun ise hoşa gidecek bir içerik olmasından, kaliteli olmasına kadar farklı cevapları olabilir. Ancak her halükârda çok beğeni almış içerikleriniz başka kullanıcılarda olumlu bir izlenim bırakacağı için daha çok izlenme ve beğeni almanızın ihtimali de artacaktır. Beğeni satın almanın sizin için anlamlı olacağı nokta ise verdiğiniz emeğin karşılığının içeriklerinize yansıyacak olmasıdır. 

Sponsorluk Alma İhtimaliniz Artar 

Ne kadar çok YouTube beğeni alırsanız o kadar çok sponsorluk elde edersiniz.

 

YouTube’da içerik üreterek elde edeceğiniz gelirin yanı sıra, içeriklerinize veya kanalınıza gelecek sponsorluk anlaşmaları da size gelir sağlayacaktır. Markalar ise sponsorluk için yüksek etkileşimli kanalları tercih ederler. Beğeni satın aldığınızda ise güvenilirliğini ve beğenilirliğini göstereceğiniz içerikler markaların dikkatini çekecektir. Çünkü bir içeriğinize sponsor olduklarında markalarının güvenilirliği ve beğenilme oranı kanalınız ile desteklenmiş olacaktır. Bu da beğeni alarak kanalınıza yaptığınız yatırımın bir diğer getirisidir. 

YouTube Beğeni Satın Al İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler 

YouTube beğeni satın al ile yüksek etkileşim sayılarından güvenilirliğe, güvenilirlikten sponsorluk anlaşmalarına kadar birçok artıya sahip olabilirsiniz. Aslında sadece belirli bir sayıdaki beğeniye para vermiş gibi görünseniz de bu kanalınız için oldukça güzel ve ek getirileri olan bir yatırımdır. Ancak böyle bir satın alım yaparken dikkat etmeniz gereken birtakım püf noktalar bulunmakta. Aksi takdirde yukarıda bahsetmiş olduğumuz artıları elde etmeniz zorlaşabilir. Gelin bu püf noktalara bir göz atalım ki satın alımınızdan maksimum verimi alabilin. 

Organik büyüme sağlamaya dikkat edin 

Yapacağınız satın alımın verimli olabilmesi için dikkat etmeniz gereken ilk konu organik bir işlem yapıp yapmayacağınızdır. Çünkü YouTube algoritmasının kanalları başka kullanıcılara önerirken göz önünde bulundurduğu ilk şey daha önceki etkileşimlerin organik olup olmadığıdır. İnternet üzerindeki siteleri karşılaştırırken de tercih edeceğiniz sitelerin size organik büyüme sağlayacak olanlar olmasına dikkat etmelisiniz. Bundan kasıt ise gerçek kullanıcılardan gelecek beğenilerdir. Böyle bir satın alım yaptığınızda içeriğinizi beğenecek kullanıcılar gerçek olacağı için algoritma tarafından yaptığınız işlem de oldukça doğal görülecektir. 

Yerli beğeniler alabilirsiniz 

YouTube’daki içerikler genellikle belirli bir dilde çekildiği için, videolar da belli bir bölgede yaşayan kullanıcılara hitap eder. Bu durum ise bir kanalın aldığı beğeni, izlenme ve abonelerinin çoğunun yerli olması anlamına gelir. Yani gelen beğenilerin yerli olması daha da doğal bir büyüme demektir. Siz de beğeni alırken kullanıcıların gerçek olmalarının yanı sıra yerli olmaları ihtimalini de düşünürseniz satın alımınız çok daha organik olacaktır. Ayrıca YouTube beğeni getiren kullanıcıların profilleri doğrultusunda sizi benzer profillere önereceği için alacağınız ek getiriler kanalınıza da daha uygun olabilir. 

 

Beğeni alacağınız siteyi iyi seçin 

İnternette beğeni satın almayı arattığınızda karşınıza bir sürü site çıkacaktır. Bu sitelerden organik bir satın alıma göre seçme yaptığınızda yine elinizde birçok site kalması muhtemeldir. Bu durumda yapabileceğiniz şey ise siteleri kullanmış olan insanların yorumlarını okumaktır. Ayrıca sitelerin sizlere güvenli ödeme sağlamasına da dikkat etmelisiniz çünkü ödeme bilgilerinizin korunacak olması oldukça önemlidir. Böylece hangi sitelerin güvenilir olduğunu ve düzgün çalıştığını ayırt edebilirsiniz. 

Sıkça Sorulan Sorular 

Beğeni satın almak riskli mi? 

Beğeni satın almanız değinmiş olduğumuz noktaları yerine getirmeniz durumunda kesinlikle riskli bir işlem değildir. Ancak bunlara dikkat etmemeniz durumunda aldığınız beğeniler organik olmayabilir. Bu da YouTube’un sizi daha az önermesine sebep olabilir. Ya da güvenli siteleri tercih etmezseniz paranız boşa gidebilir veya karşılığını tam olarak alamayabilirsiniz. 

Sadece beğeni satın almak yeter mi? 

YouTube’da etkileşim almanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Beğeni aldığınızda izlenme ve abone de kazanabilirsiniz. Ancak bunun yanı sıra izlenme ve abone paketleri de satın almanız kanalınızın bütün yollardan aynı anda büyümesi demektir. Kendi kariyer hedefleriniz ve bütçeniz doğrultusunda sadece beğeni mi tüm paketlerden mi alacağınıza karar verebilirsiniz. 

 

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 11:23

İLGİLİ HABERLER