Spor
  • 8.10.2024 13:52

Yunus Akgün'e dev zam!

Championship'te geçtiğimiz sezon Leicester City'de kiralık olarak oynadıktan sonra Galatasaray'a dönen Yunus Akgün, bu sezon performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz ekibi Benfica'ya transferinin ardından sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmezlerinden biri olan 24 yaşındaki futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen sarı kırmızılı kulüp dev zam ve kontrat uzatmak için harekete geçti.

2000 jenerasyonunun en önemli yıldız adayları arasında gösterilen Yunus Akgün, yıllardır beklenen patlamayı gerçekleştirdi. Son haftalarda 11'e yerleşen yıldız futbolcu gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kurarken kulüp genç yıldıza tüm bu başarısının mükafatını vermek üzere harekete geçti.


G.SARAY'IN YENİ PRENSİ: YUNUS AKGÜN

Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz ekibi Benfica'ya transferinin ardından sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Yunus, bu sezon 7'si ilk 11'de olmak üzere toplam 11 maçta forma giydi.

Galatasaray'ın bu sezon 11 maçında 4 gol kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, takımının skor yüküne önemli katkıda bulundu.Galatasaray'ın bu sezon 11 maçında 4 gol kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, takımının skor yüküne önemli katkıda bulundu.

KEREM'İ ARATMIYOR!

Kerem Aktürkoğlu'nun gidişinden sonra takımın yeni prensi haline dönüşen Yunus Akgün'le ilgili Galatasaray yönetimi hemen harekete geçti.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde Galatasaray'ın 2 sene daha kontratı bulunan Yunus Akgün'le 4 yıllık yeni sözleşme imzalayı ve maaşının da 11 milyon liradan 40 milyon liraya yükseltilmesinin planlandığı belirtildi.

Yunus Akgün, geçen sezonu İngiltere'nin Leicester City takımında kiralık olarak geçirdi. Leicester City'le çıktığı 29 maçta 2 gol kaydeden milli oyuncu, takımının Championship'ten Premier Lig'e yükselmesine katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 8.10.2024 13:58

İLGİLİ HABERLER