Spor
  • 19.9.2024 12:33

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oluyor!

Fransa ekibi Lille ile sözleşmesi sona eren ve transfer döneminde hiçbir kulüple anlaşamayan Yusuf Yazıcı'nın yeni kulübü belli oluyor. Transfer görüşmeleri yapmayan devam milli oyuncu için 4 sürpriz takımın talip olduğu iddia edildi. İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer tekliflerini reddeden Yusuf Yazıcı'nın yeni rotası...

Türkiye'de oynayam sıcak bakmadığı için Süper Lig devleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer tekliflerini reddettiği ortaya çıkan Yusuf Yazıcı'ya 4 takımın talip olduğu iddia edildi. İşte o takımlar...

 

Son dakika haberi: Yusuf Yazıcı’nın yeni adresi belli oluyor! Transferi için bomba iddia...

"GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'I REDDETTİ"

Yusuf Yazıcı'nın temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde futbolcunun transfer süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

Son dakika haberi: Yusuf Yazıcı’nın yeni adresi belli oluyor! Transferi için bomba iddia...

LILLE'E DUYGUSAL VEDA

Yusuf Yazıcı, Haziran ayında takımdan ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı: "Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, tüm personel, çalışanlar ve en önemlisi taraftarlarımız. Hayatım boyunca sezinle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Lille'de geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için minnettarım. Bu formayı giymek bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikayelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksın. Sonsuza kadar."

GEÇEN SEZON 42 MAÇA ÇIKTI

Yusuf Yazıcı, geride bıraktığımız sezonda Lille formasıyla toplamda 42 maça çıkarken 12 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.

İLGİ TRANSFERE DÖNÜŞMEDİ

Yaz transfer döneminde Tottenham, Newcastle United, Wolverhampton ve Manchester United'ın milli oyuncuyu gündemine aldığı fakat bu ilginin transfere dönüşmediği gelen haberler arasındaydı.

5 BÜYÜK LİG YA DA SUUDİ ARABİSTAN

Avrupa'nın 5 büyük liglerinden transfer teklifi bekleyen ancak bu ligler olmaması halinde Yusuf Yazıcı daha yüksek bir ücretle Suudi Arabistan'a imza atabileceği ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 19.9.2024 12:39

İLGİLİ HABERLER