Spor
  • 24.9.2024 12:39

Zaha Galatasaray'dan gittiğine bin işman.. Bir dakika bile oynayamadı

Galatasaray'ın gönderdiği Zaha'nın 1 dakikası bile yok
Galatasaray'dan Lyon'a transfer ola Wilfried Zaha, istenilen başarıyı gösteremedi. Zaha Lyon'da henüz forma şansı elde edemedi.

Galatasaray geçen sezon başında büyük umutlarla Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmıştı. 3 yıllık imza atan Fildişi Sahilli yıldız inişli çıkışlı bir performans sergiledi, aslında tam olarak bekleneni veremedi. Teknik direktör Okan Buruk ile de sorunlar yaşayan Zaha bu sezon transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Lyon'a kiralanmıştı.

LYON'DA 1 DAKİKA BİLE ŞANS BULAMADI

Wilfried Zaha, Fransız ekibinde de umduğunu bulamadı. Yaklaşık 1 aydır Lyon'da olmasına rağmen henüz forma şansı bulamayan Fildişi Sahilli futbolcusu ile ilgili Fransız basınında çarpıcı ifadeler kullanıldı.

FRANSIZ BASININDAN ZAHA İÇİN ÇARPICI YORUM

31 yaşındaki Fildişili futbolcu, yaklaşık 1 aydır Lyon'da olmasına rağmen hala forma şansı bulamadı. L'Equipe gazetesinde 31 yaşındaki Wilfried Zaha için "Antrenmanlarda kendini fazla zorlamıyor" yorumu yapıldı. Haberin detayında sezon başında kadro dışı bırakılan Jordan Veretout'un bile Zaha'dan sonra gelmesine rağmen 2 maçta şans bulduğu yazıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2024 12:41

İLGİLİ HABERLER