Spor
  • 12.6.2024 10:36

Zaha'dan beklenmedik karar

Galatasaray'da Zaha sürprizi: İletişimi kesti

Sezon başında Fenerbahçe ile girilen transfer yarışından galip çıkan Galatasaray, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmayı başarmıştı. Zaman zaman Teknik Direktör Okan Buruk ve taraftarlarla sorunlar yaşayan 31 yaşındaki yıldız oyuncu beklenmedik bir karara imza attı. İşte detaylar...

Sezon başında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray birçok transferde karşı karşıya gelmişti. Bu isimlerden biri de Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan ayrılan Wilfried Zaha'ydı.

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süre uğraştığı hatta menajerliğini yapan abisini İstanbul'a getiren sarı - lacivertliler transferi tamamlayamamış. Yıldız oyuncu son dakikada Galatasaray'a imza atmıştı.

HEP TARTIŞILDI

Büyük umutlarla gelen Wilfried Zaha, sarı - kırmızılılarda bazı maçlar dışında beklenen performansı çok da verebilmiş değil. Bu sezon tüm kulvarlarda 42 kez sahaya çıkan yıldız oyuncu 10 kez gol sevinci yaşarken beş kez de asist yapma başarısı gösterdi.

TARAFTARLARLA TARTIŞTI

Teknik Direktör Okan Buruk'un kendisine ilk 11'de yer vermemesini kabullenemeyen 31 yaşındaki yıldız zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlarla da tartışmalar yaşadı.

GALATASARAY'DA ZAHA SÜRPRİZİ

Geçen sezon Fenerbahçe'nin elinden kapılan Wilfried Zaha, 10 gol-4 asistle tabela yaptı ancak beklentilerin uzağında kaldı. İlk 11'den kesildiği dönemde ayrılmayı düşünen Fildişi Sahilli yıldızla uzun süredir West Ham ilgileniyordu.

ATALANTA KOLLARI SIVADI
Galatasaray'da ilk şampiyonluğunu yaşayan Zaha, kararını değiştirdi, West Ham'la iletişimini kesti ve takımda kalmaya karar verdi. Sosyal medyada daha önce tartıştığı taraftarlara pozitif mesajlar göndermeye başlayan Zaha, 3 Temmuz'da Florya'daki sezon açılışına katılacak şekilde planlama yaptı.

Güncellenme Tarihi : 12.6.2024 10:39

İLGİLİ HABERLER