Spor
  • 20.9.2024 22:00

Ziyech'ten İsrail terörüne tepki: Destekleyen tüm ülkelere lanet olsun

Galatasaray'da forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech, terör devleti İsrail'in askerlerinin şehit Filistinlilerin cansız bedenlerini tekmeleyerek çatıdan attığı görüntülere tepki gösterdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Ziyech, "Bir konuya açıklık getirelim; İsrail’e ve İsrail’in bu saldırganlığını destekleyen tüm ülkelere lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

Soykırımcı İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Cenin bölgesinde çok katlı bir evin çatısından aşağı Filistinlilerin cesetlerini atarken görüntülendi.

Filistinlilerin İsrail askerleri ile bir çatışma esnasında öldürüldüklerini belirten görgü tanıkları, askeri bir buldozerin daha sonra metal pençe aparatını kullanarak çatıdan attıkları cesetleri kaldırdığı bilgisini aktardı.

Katil İsrail askerleri Filistinli sivilin naaşını tekmeleyip çatıdan attı

Terör devlet İsrail, 11 ayı aşkındır Filistinlileri öldürüyor ve haince her pisliği yapıyor. Katiller, şehit ettikleri Filistinlilerin naaşlarını da rahat bırakmıyorlar. İşgalciler, Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine bugün baskın düzenledi. Baskında bir evi kuşatan katiller, üç Filistinliyi şehit etti. Sosyal medyada yer alan görüntüde, üç İsrailli katilin ölen Filistinlilerin cenazelerinin bulunduğu binanın çatısında olduğu görülüyor ve Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan atıyor. İşgalciler, geçtiğimiz günlerde de şehit ettikleri Filistinlilerin naaşlarını iş makinaları ve buldozerlerle ezmişti.

Galatasaraylı Ziyech'ten İsrail terörüne tepki: Lanet olsun

Galatasaray'da forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech, işgalcilerin şehit Filistinlilerin cansız bedenlerini tekmeleyerek çatıdan attığı görüntülere tepki gösterdi.

Yaklaşık 11,5 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Ziyech, "Bir konuya açıklık getirelim; İsrail’e ve İsrail’in bu saldırganlığını destekleyen tüm ülkelere lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

 

 

Filistin konusundaki hassasiyetiyle bilinen Ziyech, geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlamaları sonrası düzenlenen kutlamalara Filistin bayrağı ile çıkmıştı.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2024 21:26

İLGİLİ HABERLER