Gündem
  • 26.6.2016 02:25

Akşener'in adamı Koray Aydın ve Sinan Oğan'ı şeytan ilan etti

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 19 Haziran kongresiyle ilgili verdiği tedbir kararı muhalifler arasındaki krizi derinleştirdi.
Meral Akşener'in divan başkan adayı Musavat Dervişoğlu Sinan Oğan ve Koray Aydın'ı topa tutarak "Salon tercihi ile birlikte kongre gündemini belirleme işlemi de sizin siyasi şeytanlığınızın sonucudur" dedi.
Dervişoğlu'nun açıklamasında en dikkat çeken nokta ise Oğan ve Aydın'ın delegelere boş kağıtlara imza attırdıkları iddiası oldu. Dervişoğlu konuyla ilgili "Divan başkanlığına sözde aday çıkardınız.Çağrı heyetindeki çoğunluğunuz olmasa adaylık talebiniz bile kabul edilmezdi. Boş kağıtlara imza attırdığınız delegelerin geleceklerini bile hesap etmeden divan teklifi diye çağrı heyetine sundunuz. O belgelerle tarla satılır ama divan teklifi hazırlanmazdı. Keşke seçim olsaydı da boyunuzun ölçüsünü alsaydınız" dedi.
Dervişoğlu kongreyle ilgili karardan Oğan ve Aydın'ı sorumlu tuttu.

DİVAN BAŞKANI DERVİŞOĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Müsavat Dervişoğlu mahkemeye sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Kongre evraklarını bile görmeden tedbir kararı veren mahkemenin duvarında "Adalet Mülkün Temelidir" yazıyorsa hemen indirsinler!.."  dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 21:24

İLGİLİ HABERLER