Yaşam
  • 1.6.2016 14:44

Amber Heard'ın aylık gideri 44 bin dolar

Magazin medyasına düşen belgelere göre Amber Heard'ın aylık kazancı 10 bin dolar ancak aylık toplam masrağı 44 bin dolar.. Mahkeme bu belgelere bakarak kadına 20 milyon dolar tazminata hükmetti. 20 milyon dolar tazminatı duyan Heard sevincinden ne yapacağını bilemedi.
Belgelerde toplam gider olarak görülen 44 bin doların temel ihtiyaçlar oludğu ısrarla belirtildi. Bunlar yiyecekv e giyecek dışında eğlence giderleri olarak yer aldı.
Kadının kira bedeli olarak 10 bin dolar, aylık giysi gideri olarak 2 bin dolar ve kuru temizleme için aylık 500 dolar gider yazdığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Johnny Depp'in kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını ileri sürerek boşanma davası açan Amber Heard'ün yüzü gülüyor.30 yaşındaki Heard önceki gün Los Angeles sokaklarında bir kadın arkadaşıyla kelimenin tam anlamıyla mutluluktan uçarken görüntülendi.52 yaşındaki Dep ile 15 ay evli kalan Heard'ün boşanma avukatlarıyla yaptığı görüşmede 20 milyon dolar tazminat konusunda anlaştığı öğrenildi.

Avukatların ofisinden çıkarken yanındakilere sarılan Heard daha sonra yanındaki kız arkadaşıyla güle- oynaya yoluna devam etti. Yüzündeki morlukların iyileştiği görülen Heard, bu şekilde görüntülenmesine de aldırmadı.

Heard, 15 ay önce evlendiği Depp'in yüzüne cep telefonuyla vurduğunu öne sürerek dava açmıştı.

endisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Depp’e boşanma davası açan Amber Heard’ün, daha önce bir kadınla evlendiği ortaya çıktı.
Depp’i yüzüne cep telefonuyla vurup kendisine şiddet uyguladığını belirten Heard’ün, daha önce fotoğrafçı Tasya Van Ree ile evli olduğu, hatta o dönemde soyadını değiştirip 'Van Ree' yaptığı öne sürüldü. Ortaya çıkan belgelerde; 2008 yılında Kaliforniya’da mahkemeye başvuran Amber Heard’ın, ‘hayat arkadaşı’ olma gerekçesiyle kız arkadaşının soyadını alıp ismini 'Amber Van Ree olarak' değiştirdiği görülüyor.

Güncellenme Tarihi : 1.6.2016 15:10

İLGİLİ HABERLER