Asayiş
  • 12.8.2017 00:05

Kafayı çekip imamın evine kurşun yağdırdılar

İSTANBUL Sultangazi'de aşırı alkol alıp yanlarında taşıdıkları silahlarla sağa sola ateş açan ve bir cami imamına ait lojmana seri ateş açan 4 saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Güvenlik kameralarından belirlenerek gözaltına alınan saldırganların "Yaralama"' ve "rüşvet " gibi suçlardan kayıtları olduğu tespit edilirken biri mahkemece tutuklanıp 3'üne adli kontrol kararı uygulandı.

sultangazi alkollü cami imamı ile ilgili görsel sonucu

Polisi harekete geçiren olan dün gece saat 04.30 sıralarında Sultangazi'de meydana geldi. Otomobille seyreden bazı şüpheliler, etrafa ve cami imamına ait lojmana ateş açtı. Olayla ilgiliİstanbul Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerinden saldırı gerçekleştiği sırada 2 aracın lojman önünden geçtiği belirlendi. Araçların plakaları alan polis, plakalardan kimliklerine ulaştığı ve imam evine açılan ateşten öncede bir tankere ateş ettikleri belirlenen şahısları adreslerine yaptığı operasyonla yakalayarak gözaltına alındı.

880

Yakalanan ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Servet Şen, Hüseyin Sönmez, Murat Keskin ile HASAN Tahsin Sönmez isimli 4 şüphelinin suç kaydı incelemesinde  terör örgütü bağlantısı olmadığı ancak çok sayıda asayiş olayından kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. "Yaralama", "Mala zarar verme", "Rüşvet", "Hakaret" gibi suçlardan kayıtları bulunan şüphelilerden mahkemeye sevk edilen Hasan Tahsin Sönmez isimli şüpheli tutuklanırken diğerlerine adli kontrol kararı verildi.


İmamın lojmanına ateş eden şüpheli gözaltına... paylaşan: Sozcu

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 23:05

İLGİLİ HABERLER