Spor
  • 7.11.2017 00:20

Aykut Kocaman istifa etmekten vazgeçti

Görüşme gerçekleşti! Aykut Kocaman... Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kocaman'ın istifa kararından döndüğü ifade edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yönetici Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya ile kulüp binası dışında görüşme gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli yöneticiler ile Aykut Kocaman'ın görüşmelerinin olumlu olduğu ifade edildi. Deneyimli futbol adamı, 16:00'da Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki basına kapalı olan idmana çıkacak.

Öte yandan haberde Aykut Kocaman'ın yönetimden kadroda revizyon yapılmasını istediği ve bu revizyonda 5 ismin kadro dışında kalacağı kaydedildi. Kadro dışı bırakılacak oyuncuların isimleriyle ilgili olarak ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalmış ve taraftarlar Aykut Kocaman'ı istifaya davet etmişti. Kocaman maç sonunda yaptığı açıklamada "Ortada bir başarısızlık var, bu başarısızlık benim ve futbolcu grubunun. "Ben üzerime düşeni yapacağım, gereğini yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Salı günü öğlen saatlerinde takımda önemli gelişmelerin olması bekleniyor.

 

Güncellenme Tarihi : 7.11.2017 02:19

İLGİLİ HABERLER