Spor
  • 10.2.2016 09:24

Beşiktaş yenilere sarıldı

Gaziantep maçında 71 dakika oynayan Alexis, kullandığı 45 pasın 37’sinde isabet buldu.

Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün Çin’in Hebei China Fortune takımına transferi ve Rhodolfo’nun sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından gözler stoper bölgesine çevrildi. Siyah-Beyazlılar’da bu bölgede doğrudan oynayabilecek sadece iki isim kaldı. Bunlar da kadroya ara transfer döneminde dahil edilen Brezilyalı Marcelo ve İspanyol Alexis. Bu iki ismin de sakatlanması ya da cezalı duruma düşmesi durumunda kadro içerisinden alternatifler üretmek durumunda kalacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iki oyuncusunun adeta üzerine titriyor.

ACİL DURUM TOPLANTISI

Deneyimli teknik adamın Rhodolfo’nun sakatlanmasının ardından kondisyonerler ve sağlık heyetiyle acil bir toplantı yaptığı kaydedildi. Güneş’in idmanlarda bu iki isme fazla yüklenilmemesini istediği belirtildi. Oyuncularda herhangi bir zorlanma, yırtık ya da kopma istemeyen çalıştırıcının buna uygun özel bir çalışma programı hazırlattığı da ifade edildi. Güneş’in kaptanlarla da bir konuşma yaptığı ve Alexis ile Marcelo’nun uyum sürecini aşmaları için herkesin elinden geleni yapmasını istediği sızan haberler arasında yer alıyor.

RHODOLFO’YA ziyaretçi akını

Fikret Orman, Şenol Güneş ve futbolcular, sağ dizinden ameliyat edilen Rhodolfo'yu ziyaret etti. Fulya Acıbadem Hastanesi’ndeki ziyarette 29 yaşındaki oyuncuyla sohbet eden Başkan Orman, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Rhodolfo, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Ligde kalesinde 18 gol gören Beşiktaş, F.Bahçe ve Kasımpaşa ile ligin en az gol yiyen takımı.


Denys Boyko görücüye çıkıyor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında bugün sahasında Torku Konya ile karşılaşacak. Ara transferde alınan Ukraynalı kaleci Boyko’nun sahada olması bekleniyor. Stoperde ise yeniler Alexis ile Marcelo’nun yer alması gündemde. Ligdeki Gaziantepspor maçında ilk 11’de şans bulamayan Quaresma da görev alacak.

BUGÜN GAZETESİ

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER