Spor
  • 10.2.2016 09:25

Fenerbahçe'de Savunma alarm veriyor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler 2 kez yenik duruma düştüğü maçta Ramazan, Fernandao ve Volkan Şen'le beraberliği kurtardı. Cezası nedeniyle seyircisinden yoksun oynayan Amedspor ise bu sezon kupadaki 10'uncu maçında da yenilmezken gollerini Şehmus, Ferdi ve Yusuf'la buldu.
 
Fenerbahçe’ye 1 Mart'ta oynanacak rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 3-3’ten az gollü beraberlikler tur için yetecek

Bu sonuçla Fenerbahçe, 1 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak rövanş karşılaşması için evine avantajlı bir şekilde döndü. Ancak ligdeki 4-2'lik son Antalyaspor yenilgisinin ardından bu maçta yenilen 3 gol, Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli özelliği olan takım savunmasında büyük zaafiyet yaşadığı gerçeğini açık şekilde ortaya koydu. Nitekim son 2 resmi maçında 7 gol yiyen Kanarya, bu rakama Amed ve Antalya maçları öncesindeki 13 karşılaşmada ulaşmıştı.

Fabiano güven vermedi

Fenerbahçe’de genelde kupa maçlarında görev alan kaleci Fabiano dün gününde değildi. Amed’in ilk golünde topu Şehmuz’un önüne sektiren Brezilyalı eldiven, Yusuf’un attığı golde de topu kapattığı köşeden ağlarına aldı.

Hareketsiz protesto

Amedspor, PFDK’dan aldıkları seyircisiz oynama cezasını maçın başlamasının ardından yaklaşık 25 saniye hareketsiz kalarak protesto etti. Bu sırada bir süre paslaşan Fenerbahçeli futbolcular daha sonra topu taca attı.

SUAT VİLGEN- BUGÜN GAZETESİ

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER