Ekonomi
  • 29.5.2017 11:48

POS SİSTEMLERİNDE İLK 3 MARKA

En kısa sürede size masrafınızı geri kazandırmayı hedefleyen restoran otomasyon programlarında, en kaliteli 3 markadan biri olan Denge, ileri özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Point of sale kısaca POS sistemleri ya da daha açık anlatımıyla satış noktası yazılımları;yerli, yabancı, ekonomik, pahalı ve opensource (açık kaynak kodlu) gibi çeşitlere ayrılır.

Bu sistemler küçük ölçekli firmalar için biraz pahalı çözümler olsalar da, çok şubeli ya da orta ve büyük ölçekli firmaların yönetimleri için kaçınılmazdır. İşletmeler, hem müşterilerine hızlı ve kusursuz hizmet verebilmelerini hem de kar/zarar ve işlem hacmi gibi oranlarını çok daha net görüp yorumlamalarını sağlarlar. İlk adımda yapılacak masrafların geri dönüşünü hızlandırıp işletmelerini kâra geçirmenin yanı sıra sağladığı kaliteli denetim ile mali tehlikelerden de korurlar.

Üst düzey satış sistemleri üreten Arkhe YazılımTeknolojileri, Denge markasıyla piyasaya sunduğuürünlerile en kaliteliler listesindeyerini almaktadır. Görsel olarak oldukça başarılı olan ve sunduğu donanım çeşitliliği ile göz dolduran Denge’nin, kurulumundan gelen farklı yazılımlarla entegrasyon önemli bir özelliğidir. Bu sayede muhasebe programlarıyla otomatik veri transferi sağlamaktadır. Denge programınınen beğenilen özelliği ise esnek rapor yapısı ve mobil uygulama ilebu raporlara erişebilmesidir. Böylece denetimi,işletme içine hapsetmeden dünyanın her yerinden yapabilme olanağı sunmaktadır. Referans listesiyle de müşterileri tarafından beğenildiği anlaşılan Denge, kullanım kolaylığıyla her düzeyde kullanıcıya uygun tasarlanmıştır.

Top 3’deyer alan diğer bir isim Micros’tur.Micros, satış yönetim çözümleri uzmanlığını restoran ve otel zincirlerinde yapmış ve bu konuda kendini kanıtlamıştır.Özellikle otel yönetim sisteminde her tür ihtiyaca cevap verebilmektedir.Görsel olarak çok cezbedici olmasa da ekonomik ve restoran zincirleri için hazırladıkları paketleriyle müşteriye seçme şansı tanımaktadır. Sistemlerde en önemli özellik olan maliye bakanlığı onayı Micros’ta da bulunmaktadır. Satış yazılımı, firmanın sunduğu çevrebirimleri, cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışmakta ve iyi şekilde kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Listedeki diğer isim ise Vectron’dur.Vectron, ekonomik ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekmektedir.Vectron da diğer yazılımlar gibi el terminali desteği sunmakta, bu sayede mobil satışlara da imkan sağlamaktadır. Görsel olarak diğer firmaları aratsa da müşterilerinden tam not almıştır. Top 3’te yer alan diğer isimler gibi 7/24 destek hizmeti vermektedir. Referanslarının genelini yiyecek sektörü oluşturmasından anlaşılacağı gibi daha çok restoran yazılımları üzerinde profesyonelleşmiştir. Türkiye, Kıbrıs, Türki Cumhuriyetlerve Ortadoğu’daki tek ana dağıtıcısı tarafından satışa sunulmaktadır.

              

 

Güncellenme Tarihi : 20.6.2017 21:04

İLGİLİ HABERLER