Ekonomi
  • 27.10.2017 16:40

Türkiye’de İlk Kurumsal Ofis Taşıma Firması: ÇOLAKOĞLU Nakliyat

Türkiye’de kurumsal hizmetlerin başında gelen firmalara baktığımızda nakliyat sektöründe Çolakoğlu nakliyat firmasını görebiliriz. Kurumsal ofis taşımacılığı, depolama hizmetlerinde önemli işlere imza atan ve günümüze kadar gelen firmamız her açıdan büyük bir paya sahip olmuştur. Ülkemizin ofis taşımacılığı alanında başta Çolakoğlu nakliyat olmak üzere birkaç firma sayabiliriz.

1956 Yılından bu yana Ülkemizin en büyük şirketlerinden en küçük firmalarına kadar her alanda iş yapan şirketlere taşımacılık hizmetlerinde destek veren istedikleri zaman araç, eleman veya malzeme desteğinde bulunan bir kuruluş olmuştur. Günümüzde her sektörde olduğu gibi nakliyat sektöründe de büyük bir kriz olmasına rağmen geçmişten bu yana yapmış oldukları başarılı işlerden dolayı ayakta kalan bir firmalardan biri olmuştur. Çolakoğlu nakliyat, tüm ofis taşıma hizmetlerinde daima garantili bir şekilde çalışmaktadır. Dünya’nın en büyük sigorta firmaları ile yapmış oldukları ortaklık ile tüm ofis malzemelerinizi sigortalı bir şekilde taşımaktadır.

UZMAN KADRO, SİGORTALI TAŞIMACILIK HİZMETLERİ

%100 Güvenceli referanslı bir nakliyat şirketi ile ofis taşımacılığı hizmeti almak sizin için en doğru karar olacaktır. Ofis nakliye işlemlerinin bir ev taşıma işlemine benzemediğini herkes biliyor. Çolakoğlu nakliyat, yılların vermiş olduğu tecrübe ile bunu en iyi şekilde taşınma işlemlerine yansıtmaktadır.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de Ofis Taşımacılığı Hizmetleri

İstanbul’un ofis taşımacılığı hizmetlerini en iyi şekilde sunan Çolakoğlu nakliyat, sadece İstanbul değil ülkemizin en büyük illerinden ikisi olan İzmir ve Ankara’da da aynı hizmeti başarılı bir şekilde sunmaktadır. Yılların deneyimi ve kazanımları ile siz değerli iş ortaklarına kurumsal ofis nakliyesinde %100 garantili bir şekilde destek olmaktadır. Sizde Çolakoğlu nakliyat ile ofis nakliye hizmetlerinizi gerçekleştirmek isterseniz tek yapmanız gereken http://www.ofistasimaciligi.com.tr adresine giriş yaparak detaylı bilgi alarak başvuru yapmanızdır. Başvurularınız sonucunda yapılacak expertiz raporu ile sizlere hızlıca bir fiyat teklif çalışması yapılarak taşınmanızı sağlayacağız.

 

Güncellenme Tarihi : 28.10.2017 04:16

İLGİLİ HABERLER