Gündem
  • 24.2.2020 12:33

Evden kaçan 3 liseli kızın WhatsApp mesajları ortaya çıktı

Isparta'da evden kaçan 3 genç kızın WhatsApp yazışmaları Müge Anlı'da ortaya çıktı! Böyle plan yapmışlar

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyalar aydınlatılmaya devam ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugün ekranlara gelen son bölümünde, 5 gün önce Isparta'da evden kaçan ve her yerde aranan üç liseli genç kızın konusu işlendi.

Genç kızların anneleri Müge Anlı'nın programına katıldı ve canlı yayında son dakika detayları aktarıldı. Kızların Isparta'dan Denizli'ye gittikleri tespit edilirken WhatsApp yazışmaları da ortaya çıktı.

Müge Anlı, evden kaçan üç liseli genç kızın WhatsApp üzerinden yaptıkları kaçma planına ilişkin mesajları okudu, bu sırada stüdyodakiler ve ekranları başında olan milyonlar şoke oldu! İşte, 24 Şubat Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşanan ve son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Isparta'da evden kaçan 3 genç kızın WhatsApp yazışmaları Müge Anlı'da ortaya çıktı! Böyle plan yapmışlar

Isparta'da Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları Gülizar Soy ve Buse Aydoğan, 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra ortadan kayboldu. Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse'den haber alınamadı.

Kayıp kızların anneleri bu sabah ulusal televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Anneler programda, kızlarının WhatsApp görüşmelerinden bahsetti. Programda kızların kaçma planları yaptığı konuşmalar okundu. Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Ben korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

DENİZLİ'DE TESPİT EDİLDİLER

Diğer yandan 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayın programında kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

Müge Anlı'ya mesaj atan izleyici şu ifadeleri kullandı:

"Denizli Sarayköy arasında petrol istasyonu var, orada çalışıyorum. 3 kızı dün saat 15.00-16.00 gibi bir aracın içinde gördüm. Aracı kullanan çocuğu da biliyorum. Çocuğun aracını durdurup, otostopla Sarayköy'e gitmişler. Kızlar İzmir'e gideceklerini söylemişler."

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.2.2020 12:44

İLGİLİ HABERLER