Spor
  • 26.4.2024 13:16

Galatasaray'da Sürpriz İlkay Gündoğan gelişmesi...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Aslan, bir süredir takip ettiği ve durumunu sorduğu İlkay Gündoğan için yeni bir adım atıyor. Yıldız futbolcunun, Barcelona'dan takım arkadaşı olan Ronald Araujo ile yaşadığı gerginliğin de bu hamlede etkisi var. 

İLKAY YENİDEN GÜNDEMDE

Öte yandan bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Barcelona yıldızı İlkay Gündoğan, yeniden sarı-kırmızılı kulübün radarına girdi. Aslan, Türk asıllı Alman orta saha oyuncusunu yeniden takibine aldı.

ARAUJO İLE TARTIŞMIŞTI

ARAUJO İLE TARTIŞMIŞTI

İlkay Gündoğan, şu sıralar Barcelona'nın gündeminde olan futbolcuların başında geliyor. Yıldız oyuncu, Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde evinde PSG'ye 4-1 yenilerek Devler Ligi'nden elendiği karşılaşmada takım arkadaşı Ronald Araujo'ya sert çıkmıştı.

'NET OLMALISINZ!' 
İlkay Gündoğan, PSG maçının henüz 29. dakikasında hata yaparak topu kaptıran ve ardından son adamı düşürerek direkt kırmızı kart gören Araujo'yu, "Topa müdahale edip etmeyeceğiniz konusunda net olmalısınız. Emin değilseniz kalecine şans verin. Her şey bizim elimizdeydi ve kolayca kaçmasına izin verdik. Hayal kırıklığı yaratan şey bu" sözleriyle eleştirmişti.

'DEĞERLERİM VAR' 
Barça'nın stoperi Araujo ise İlkay'a, "Düşündüklerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var" yanıtını vermişti.

KRİZ, GALATASARAY'A YARAYABİLİR 
Son gelen haberler, Galatasaray'ın İlkay Gündoğan'ı yeniden takibe aldığı yönünde. İlkay'ın, son dönemde takımla yaşadığı sıkıntının bu transferi daha olası hale getireceği iddia ediliyor. Tecrübeli futbolcunun Barça ile sözleşmesi 2025 yazında sona eriyor. İlkay bu yaz sözleşme yenilememesi halinde Türkiye'ye gelmeye sıcak bakabilir.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2024 13:19

İLGİLİ HABERLER