Gündem
  • 24.2.2016 10:40

Onlara da hain de Kemal bey

Ankara'da 29 kişinin hayatını kaybettiği saldırının faili PYD'li terörist Abdulbaki Sömer için Van'da kurulan taziye çadırını ziyaret eden HDP Van Milletvekili Tuba Hezer ile bazı parti yöneticilerine yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Kılıçdaroğlu, olayı  kınadıklarını belirterek, "Teröre karşı tüm siyasi partilerin açık ve net tutum takınması lazım. Teröristin taziye çadırına gitmek doğru değildir ve vatana ihanettir. Kınıyoruz ve kabul etmiyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gezi olaylarından bu yana teröristlere kol kanat gerip "bizim çocuklar" demesi ve partisine mensup milletvekillerinin her fırsatta illegal örgüt üyelerine sahip çıkması Kılıçdaroğlu'nun 'ikiyüzlü siyaset'i yorumlarına neden oldu.

Kılıçdaroğlu'nun ateşli bir vatanperver edasıyla HDP'li vekile ve diğer yöneticilere tepki gösterirken,  daha önce terörist cenazesine katılan kendi milletvekillerinden hiç bahsetmedi. 

GAMZE İLGEZDİ TERÖRİST CENAZESİNDE

Bir süre önce CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PKK'lı teröristin cenazesinde böyle görüntülenmişti.




CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA ORADA

Rezidans ve yolsuzluk iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP'li İlgezdi, teröristin cenazesinde gözyaşları dökerken objektiflere böyle takılmıştı. Herşey kamuoyunun gözü önünde cereyan etmişken,Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenlik güçlerine hiç tereddüt etmeden silah çekip, masum canların kanına giren bu eli kanlı militanların cenazesinde gözyaşı döken İlgezdi ile PKK'lı teröristin cemevinden kaldırılan cenazesine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na Kılıçdaroğlu tarafından tek bir laf edilmemesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ikiyüzlü siyaseti'  olarak zihinlerde iz bıraktı.

BUGÜN

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER