Yaşam
  • 17.2.2016 09:35

Günün magazin haberleri

Arda Turan ve Aslıhan Doğan ayrıldı mı?

 

Arda’yla Aslıhan ayrıldı mı?

Yılın aşkı Arda Turan ile Aslıhan Doğan arasında dövme krizi yaşanıyor. Şimdilerde İstanbul’da olan Doğan’ın hâlâ İspanya’ya dönmemesi ayrılık iddialarını güçlendirdi

Barcelonalı milli yıldız Arda Turan ile Aslıhan Doğan aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 2015 Mayıs ayında başlayan aşk, evliliğe doğru adım adım ilerlerken ikili arasında şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum tarihini koluna kazıtan Aslıhan Doğan,  aynı dövmeyi Arda Turan’dan da isteyince ikili arasında ufak bir kriz yaşandı.  Bu olayın üzerine Doğan’ın her defasında Arda Turan’a ‘Evlenelim’ baskısı yapması bardağı taşıran son damla oldu. Bu arada sosyal medyada birbirleriyle ilgili sürekli paylaşım yapan Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirleri için tek bir söz bile yazmamaları ayrılığı doğrular cinstendi. Geçtiğimiz hafta kardeşi Dilahan’ın ilk sergisinin açılışına katılmak için İstanbul’a gelen Aslıhan Doğan’ın 10 gündür İspanya’ya dönmemesi ayrılık iddialarını ortaya çıkardı.

Anne olaya el koydu

Barcelona’ya giden Arda’nın annesi Yüksel Turan’ın oğlunun Aslıhan Doğan ile evlenmesine karşı çıktığı da konuşulanlar arasında. BUGÜN GAZETESİ

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016


'İlişki terapistine gidiyoruz, yazın evleneceğiz'

Deniz Akkaya, önceki gün kişisel gelişim uzmanı ve astrolog Anıl Can'ın 'Duyguların Enerjisi' adlı yeni kitabının tanıtımına katıldı. Ünlü sunucu, "Nefes çalışıyorum ve bunun olumlu etkilerini gördüm. Herkes psikiyatrist ve psikologla tanışmalı. Bence araba bozulduktan sonra tamirciye gitmenin anlamı yok. Psikiyatrist ya da psikoloğa gitmemiş insanı eksik görüyorum. Çünkü metropolde yaşam zor" dedi. Kafasının karışık olduğunu da söyleyen Akkaya, kendisi hakkında özeleştirilerde bulundu: "Fazla mükemmeliyetçiyim ve inatçıyım. Çerkez olmamın getirdiği genetik kodlar da var. Tüm bunları kırıp törpülemem lazımdı. Artık daha idareci, alttan alan biriyim."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016

100 kilo barutla lüks cipi patlattılar

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde dün akşam ekrana gelen patlama sahnesi çok konuşuldu. 100 kilo barutun kullanıldığı sahne; lüks bir cipe ve 35 bin dolara mal oldu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016

Dev yıldızlarla eşsiz bir gece

Bu yıl 58'incisi düzenlenen Grammy Ödülleri, önceki akşam Los Angeles'taki Staples Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 83 kategoride dünyanın en başarılı müzisyenlerinin ödüllendirildiği geceyi; tasarımcı Şafak Çak, GÜNAYDIN adına yerinde takip etti. İşte Çak'ın geceden izlenimleri:
Bu yıl, Jennifer Lopez için sahne şovunda kullandığı hilal şeklindeki koltuğu tasarlamamın ardından Grammy ödüllerine davet edildim. Töreni, yıldızlarla birlikte en ön sıradan izledim. Grammy komitesi, ilk kez bir Türk tasarımcıyı törene davet etti. Törende Türk haber ajansları yoktu.
Görevliler, kırmızı halıda poz veren konukların yanında, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu pankartlar taşıyordu.
Törende en çok, yan yana oturduğum Pharrell ve Lady Gaga ile sohbet ettim.
Jennifer Lopez, Rihanna ve Madonna'nın katılmadığı törende, bu isimlerin Grammy komitesini boykot ettiği konuşuldu. Beyonce, eşi Jay Z'nin katılmadığı törende Yılın En İyi Kaydı ödülünü sunduktan sonra, salondan ayrıldı.
Her yıl olduğu gibi yine ödül töreninin ardından bir after party düzenlendi. Ancak biz Beyonce ile Jay Z'nin Oak One'da verdiği partiye gitmeyi tercih ettik.
Gecede Taylor Swift ile Selena Gomez, çok sıkı fıkıydı. Swift'in kazandığı ödüllerde Gomez'in sevinci görülmeye değerdi.
Lady Gaga'nın David Bowie'ye saygı duruşu niteliğindeki performansı ayakta alkışlandı. Adele'in sahnesi ise sönüktü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016


'Recep'in gişesini geçerse geçsin, sonuçta o da benim!'

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Osman Pazarlama'nın galası önceki gün Kanyon'da yapıldı. Geceye katılanlar arasında Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Demet Akbağ ile birlikte Engin Altan- Neslişah Düzyatan, Melda- Sinan Kosif ve Cemal Hünal- Lale Cangal çiftleri de vardı. Galaya eşi Selin Gökbakar ile birlikte evsahipliği yapan Şahan Gökbakar, "Yaklaşık sekiz-dokuz aydır uğraş verdiğimiz bir filmin gala gecesi. İnşallah bizdeki etkisi, sizlere de geçer" dedi. Gökbakar "Bu film 'Recep İvedik' rekorunu kırar mı?" sorusuna ise "Recep de benim olduğu için geçerse de sorun yok" diye cevap vererek güldürdü. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un filme dahil olma sürecini de anlatan Gökbakar, şunları söyledi: "Sürekli konuşuyorduk, 'Recep İvedik'leri çok seviyorlardı. Aslında zor ikna ettim, Demet biraz tedirgin oldu. Okan'dan ise hiç beklemiyordum; doğaçlama espriler kattı işe, bana ayar verdi. Demet sıfır kaprisli biri. Kim ne diyorsa inanmayın."

 


'Vicdan Ağacı'na Fransa'dan ödül

Olgun Özdemir'in yazıp yönettiği 'Vicdan Ağacı' filmi; Fransa'da düzenlenen Uluslararası Lyon Film Festivali'nde En İyi Film ödülünü aldı. Şerafettin Kaya ve Turgay Tanülkü'nün başrollerini paylaştığı film; yıllar önce aynı kadına aşık olan biri yatalak iki erkek kardeşin hayatını anlatıyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016

Sevgilisi değil okul arkadaşıymış

Yaptıkları şovlarla beğenilen Kargalar Kafeste grubu, önceki akşam Rumelihisarı'ndaki Kiss The Frog'ta sahneye çıktı. Gökhan Abur ve Suna Yıldızoğlu gibi grup üyelerini dinleyenler arasında, Tamer Karadağlı da vardı. Sarışın bir kadınla görüntülenen ünlü oyuncu rahat tavırlar sergilerken, kadın arkadaşı ise çok şaşırdı. Karadağlı'nın kadın arkadaşı, gazetecilere "Tamer, benim okuldan yakın arkadaşımdır. Lütfen yanlış bir şey yazmayın" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016

'Aslan Payı'nı Demir alacak

Popçu Betül Demir, yeni albümü öncesinde hazırladığı 'Aslan Payı' adlı single çalışmasının hazırlıklarını tamamladı. Demir, şarkısına çok güvendiğini ve sektörde aslan payını kendisinin alacağını söyledi. Şarkının klibini ise önceki gün Murat Küçük çekti. Kostüm tasarımını Derya Çopur'un yaptığı klipteki giysiler, Paris'ten özel olarak getirtildi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016

Gazetecilerden rahatsız oldu!

Oyuncu Sinan Albayrak, önceki akşam Etiler'deki Big Chefs adlı mekanda görüntülendi. Bir kadın arkadaşıyla saatlerce sohbet eden Albayrak, gazetecilerin kendilerini görüntülemesinden rahatsız oldu. Mekan görevlilerinden görüntü alınmaması konusunda ricada bulunan Albayrak'ın yanında bulunan kadının sevgilisi değil, bir arkadaşı olduğu öğrenildi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 17 Şubat 2016


Sapığa iki ay uzaklaştırma

Hande Yener'in kabusu! Ünlü popçuya musallat olan fanatik bir hayranı, önce ona 'Karım, ebediyen benimle olacaksın' diye mesajlar atmış, ardından Cihangir'deki evine girmeye çalışmıştı.

3 YILA KADAR HAPİS
Yener'in savcılığa şikayet ettiği sapık Recep G. hakkında açılan soruşturma sonuçlandı. Recep G.'ye Yener'den 2 ay uzaklaşma cezası verildi. Sapık hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle de dava açıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER