Yaşam
  • 4.5.2016 11:56

Günün magazin haberleri

Dayak, TV'deki işini sona erdirdi

Karısını dövünce TV'deki programdan kovuldu

Eşi Eylem Yıldız’ın, hamileyken şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman’ın 360 TV’deki yorumculuk görevine ligin bitimine 3 hafta kala son verildi. Yerine Serdar Bali getirildi.

Eşi Eylem Yıldız'ın şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman, 360 TV'de Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol programındaki yorumculuk görevinden ligin bitimine 3 hafta kala gönderildi.

Kanal yönetiminin anlaşarak yollarını ayırdıklarını ifade ettiği İbrahim Toraman'ın yerine yorumculuğa Serdar Bali getirildi.

Toraman ise "Ödemeleri zamanında yapmadıkları için kendim ayrıldım; kovulmadım" diye konuştu.

(Yeni Yüzyıl)

 

Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

Eller ayırsa bile biz ayrılamayız

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU...
Aylardır, sanat dünyasının örnek çiftlerinden Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın boşanacağı iddia ediliyor. Ancak çift, 5 yıllık evliliklerini dedikodulara inat bitirme niyetinde değil. Çift, birlikte Bodrum tatiline çıktı. Çocuklarıyla birlikte Ege'nin tadını çıkaran çift, Bodrum'daki Kalamare Restaurant'da baş başa yedikleri yemek çıkışı görüntülendi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

Yeni iyi niyet elçisi Blanchett

Cate Blanchett, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin yeni İyi Niyet Elçisi oldu. 46 yaşındaki yıldız, iki yıldır BM için hizmetlerde bulunuyordu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

'Annesinden daha iyi oyuncu'

Kaya Çilingiroğlu, interaktif talk show programı Hadi Be'nin konuğu oldu. Çilingiroğlu, programda kızı Zehra'nın oyuncu olmasını istediğini söyledi: "Zehra oynadığı reklam filminde çok başarılıydı. Annesinden çok daha iyiydi. Bunu Hülya'ya da söyledim."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

Şirine Diva

Bülent Ersoy, önceki gün dostlarıyla Bodrum'da yemek yedi. O sırada çekilen fotoğrafta Ersoy'un yüzü, Şirinler'deki gibi mavi renkte çıktı. Sosyal medyada herkes 'Ersoy'un yüzüne ne olmuş?' diye sorup birbirinden komik yorumlar yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

Şükran öfkesi

Asena Atalay, üç ay önce Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile boşanmıştı. Boşanmanın üzerinden çok geçmeden futbolcu, Şükran Ovalı ile yeni bir ilişkiye başladı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen Atalay'a eski eşinin birlikteliği soruldu. Asena, "Benim bu konuyla ne alakam var" diye tepki gösterdi.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar:4 Mayıs 2016

Her şeye inanmayın

Ebru Şallı, Bebek Lucca çıkışı Sinan Akçıl'la son durumunu soran gazetecilere yanıt vermedi. "Sinan Akçıl sizin isteğinizle kaş ektirmiş, doğru mu?" sorusuna ise "Her yazılana inanmayın" yanıtını verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:07

İLGİLİ HABERLER