Yaşam
  • 26.5.2016 12:57

Günün magazin haberleri

Ailece çiftlikte

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un kızları Petra Stunt ile Tamara Ecclestone, önceki gün eşleri Jay Rutland, James Stunt ve çocuklarıyla Beverly Hills'teki bir çiftlikteydi. Minikler, çiftlikte hayvanları sevip midilliye binerken, anneleri koyu bir sohbete daldı.

Denizde romantizm

Chelsea 'nin İspanyol futbolcusu Cesc Fabregas, sevgilisi Daniella Semaan ile Miami'de tatil yapıyor. İngiliz kulübünde durgun bir sezon geçiren 29 yaşındaki futbolcu, Euro 2016 öncesi yorgunluk atıyor. Fabregas-Semaan çifti, önceki gün birlikte denize girip güneşlenirken, birbirlerinin ellerini hiç bırakmamaları dikkat çekti.

 

Bu kez ceketinin altına gizlendi

Bugüne kadar şapka, şemsiye, çanta gibi çeşitli eşyalarla objektiflerden yüzünü gizleyen Jennifer Lawrence, önceki gün New York'taydı. Bu kez görüntülendiğini fark edince ceketiyle yüzünü kamufle eden Oscarlı oyuncunun bu tavrına yine anlam verilemedi. Güzel yıldız, son olarak Londra'ya girişte vizesiyle ilgili bir görevliye yalan söylediği için beş saat gözaltında tutulduğunu açıklamasıyla gündeme gelmişti.

 

 


1940 model Brad Pitt

Ünlü aktör Brad Pitt, önceki gün son filmi 'Allied'ın setinde görüntülendi. Kanarya Adaları'nın Las Palmas kentinde çekilen film için 1940'lı yılları yansıtan bir set kuruldu. Filmde Alman bir yetkiliyi öldürmekle görevlendirilen bir suikastçıyı oynayan Pitt, dönem kıyafetleri içinde objektiflere yansıdı. Robert Zemeckis'in yönettiği film, ABD'de 23 Kasım'da vizyona girecek.

'Flört ediyorum ama kimseye güvenmiyorum'

Müzik dünyasının en ünlü yıldızlarından Selena Gomez, Marie Claire dergisinin ABD versiyonuna konuştu. 23 yaşındaki yıldızın, dergiye aşk hayatı ve şöhret yolculuğuyla ilgili yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:
Elbette birileriyle flört ediyorum ve hayatımın en eğlenceli dönemini geçiriyorum. Ama kimseye güvenmiyorum. Bu nedenle flört, benim için sadece eğleneceğimi bildiğim zamanlarda güzel.
Hayatımın merkezinde doğruluk var. Menajerlerime güveniyorum; benim için harika tercihler yapıyorlar ancak iş konusunda son kararı her zaman ben veririm.
Röportajlarda, çalışmalarımı anlatmak istiyorum ama tamamen özel hayatımla ilgili sorularla karşılaşıyorum. İçimde kendimi yenilmiş veya utanmış hissettiğim bir parça var. Fakat yüzümde her zaman bir gülümseme görürsünüz çünkü negatif hislerin beni ele geçirmesine izin vermem.
Sadece beni yansıtan şeyler yapmak istiyorum. İnsanların bana 'sadece ünlü biri işte' gibi bakmasını istemiyorum. Saçma sorular sormaktan korkmuyorum. Attığım her adımla ilgili kendime milyonlarca soru soruyorum.

 

Bir dönem kapandı

Son 'James Bond' Daniel Craig, önceki gün Londra'daydı. Yeni iki 'Bond' filmi için gelen rol teklifini geri çevirmesinin ardından ilk kez objektiflere yansıyan Craig, telaşlı bir şekilde yürüyordu. İngiliz aktör, 68 milyon dolarlık 'Bond' teklifini reddetmesiyle gündeme gelmişti.

 

Dünyaca ünlü starlar Antalya'ya geliyor

Turkuvaz Medya Grubu'nun ana sponsorları arasında olduğu Expo 2016 Antalya kapsamında konser verecek sanatçılar netleşti. Programda yok yok! Dünyaca ünlü yıldızların akın edeceği etkinlikte; 6 Haziran'da Simply Red hayranlarıyla buluşacak. 9 Haziran'da Maroon 5, 14 Haziran'da Status Quo, 11-18 Haziran'da Phoenix Fire Dancers, 24 Haziran-24 Temmuz'da Magician Wihtout Limits, 25 Haziran'da UB40, 26 Haziran'da ise Afrojack sahneye çıkacak. 5 Temmuz'da dünyanın en ünlü rock gruplarından Deep Purple, 9 Temmuz'da Türkiye'nin megastarı Tarkan ve 15 Temmuz'da Dimitri Vegas&Like Mike sanatseverlerle buluşacak. Etkinlikler, Ağustos ayında da devam edecek. 9 Ağustos'ta dünyaca ünlü şarkıcı Sting, 10 Ağustos-9 Eylül'de Cirque de Soleil, 11 Ağustos'ta Olivied Heldens, 15 Ağustos'ta Kool&The Gang ve 10 Ağustos'ta yeniden Tarkan hayranlarıyla bulaşacak. 9 Eylül'de Elton John, 10 Eylül'de Jennifer Lopez ve 12 Eylül'de de Ricky Martin sahneye çıkacak. Ekim'de de Selena Gomez konser verecek.

 

'En büyük hayalim Tarkan'la düet yapmak'

İrem Derici, önceki gün Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif talk-show programı 'Hadi Be'ye konuk oldu. Ünlü şarkıcı çarpıcı açıklamalar yaptı:
Müzik yarışmalarında jüri olmayı isterim. O koltuğa oturursam karşımdaki insanı kırmam. Beğenmediysem de tatlı bir dille anlatırım.
Tarkan'la düet yapmak en büyük hayalim ama sonsuza kadar hayal olarak kalacak. Tarkan şimdi farklı bir yerde. Sektörün de farklı bir yerinde.
Sürekli bir şeyler üretmem gerekiyor. Devir öyle bir devir ki, durmadan bir şey yapmak lazım. Artık her apartmanda 10 tane şarkıcı var.
Üç tane arkadaşım var. Onlar da hayatıma 1992'de girdi. Üçü de dost, kardeş dediğimiz cinsten.

 

Orhan Ölmez çocuklarla birlikte şarkı söyledi

Halk müziğinin ünlü sesi Orhan Ölmez; geçtiğimiz günlerde Esenler'deki Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki konserinde, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Ölmez konserinde 'Su Misali', 'Özledim', 'Damla Damla' ve 'Bana Bırak' gibi en sevilen eserlerinin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından türküler de seslendirdi. Ölmez, gecede çocukları sahneye davet ederek onlarla sohbet etti ve şarkılar söyledi. Ramazan ayında yeni albümünün çıkacağının müjdesini de veren Ölmez, konserde albümünün çıkış parçasını da seslendirdi.

 

Sonsuz rekabet

Her röportajında Hülya Avşar'dan daha iyi tenis oynadığını belirten oyuncu Filiz Taçbaş, önceki gün ezeli rakibiyle, TED Spor Kulübü'nde yapılan özel bir maçta bir araya geldi. Çekişmeli geçen maçın ardından ikili, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Avşar sonra bu fotoğrafı Instagram'da, 'Sonsuz rekabet' notuyla paylaştı.

 

Kraliçenin kitabına giren tek Türk

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 90'ıncı doğum günü için Windsor Kalesi'ndeki Home Park'ta bir kutlama yapıldı. 900 atın yer aldığı, bandolar eşliğinde kraliçenin hayatının anlatıldığı ve dünya starlarının şarkı söylediği kutlamaya, bin 500 davetli katıldı. Bu isimler arasında bir de Türk vardı. Ali Şamlı adlı Türk, ortağı Goran Svilar ile birlikte geceye katılmış. Ali Şamlı ve ortağının; Londra'da S2 adıyla concierge hizmeti, lüks gayrimenkul pazarlama, iç mimarlık ve tasarım hizmetleri veren şirketleri de, bu gece onuruna hazırlanan hatıra kitabındaki 100 İngiliz şirketi arasında yer almış. Hatıra kitabına giren tek Türk olan Şamlı'ya alkış...

 

Nurgül Yeşilçay'dan şok açıklamalar

 

'Kendimi savunmak zorunda kaldım'

Oyuncu Erkan Petekkaya, "Paramparça" dizisindeki eski rol arkadaşıNurgül Yeşilçay hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Yeşilçay'ın kendisine "Hadsiz, şımarık, saygısız, adam olmayı dene, git tedavi ol, kendini nimetten sayıyorsun" şeklinde mesaj attığını öne sürmüştü.

Suçlamayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar soruşturma açtı.

Yeşilçay, ifadesinde Petekkaya'yı suçlayarak "Mesajları setteki davranışları nedeniyle attım.

Yazdığım mesajlar bana olan davranışlarının karşılığı.

Hadsiz birine ancak bu şekilde cevap verebilirim.

Ben kendimi savunmak zorunda kaldım.

Aslında hakarete uğrayan benim. Benim hakaret kastım yok" dedi.

Savcı iddianamede Yeşilçay'ın hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Bakırköy 44'üncü Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi değerlendiriyor.
 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.5.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER