Yaşam
  • 12.2.2016 12:33

Günün magazin turu...

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Mazhar Olmak

Mazhar Alanson, bu akşam hayranlarıyla Zorlu PSM 'de buluşuyor. Usta sanatçının MAZHAROLM AK1 adlı konseri için sahne eve dönüştürülecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Özlem Süer'in baş mankeni Tülin Şahin

Özlem Süer, 'Women in Love' isimli 2016-2017 sonbahar- kış koleksiyonunu önceki gün düzenlenen bir defileyle tanıttı. Defilenin baş mankenliğini Tülin Şahin üstlendi. Ünlü manken, güzelliği ile dikkat çekti. Özlem Süer; koleksiyonunu hazırlarken Japon ve Yunan kültürlerinden esinlendi. Ünlü tasarımcı; Japon kültüründeki kusurlu güzellik felsefesi Wabi-Sabi ile Yunan güzellik anlayışına hakim olan asimetri, süreksizlik ve bitmemişlik duygusunu birlikte harmanlandı. Her parça özenle ve tek olarak tasarlandı. Süer'in 'Women in Love' adlı koleksiyonu; Milano, Paris ve New York'ta sergilenecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Afet oldu hasretin

TAM BİR YIL SONRA YAZDI

İpek Açar, büyük usta Kayahan'a olan aşkını sözlere, notalara döktü. Açar, 22 yılını paylaştığı eşi için yazdığı şarkıda, onsuz geçen günlerini anlattı. Açar, geçen Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda son kez aynı sahneyi paylaştığı eşine ithafen bir yıl sonra yazdığı şarkıya Afet Oldu Hasretin adını verdi. Şarkı bugün tüm dijital platformlarda yayınlandı.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Müziğin ustaları anıldı

TÜRK müziğinin iki önemli ismi Semahat Özdenses ve Müzeyyen Senar; önceki akşam Cemal Reşit Rey'de düzenlenen 'Müziğin Ustaları' isimli etkinlikte anıldı. Efsanevi sanatçıların hayat hikayesi de barkovizyon eşliğinde gösterildi. Serkan Çağrı'nın proje direktörlüğünü yaptığı gecede; Dilek Türkan, Mine Geçili, Suzan Kardeş ve Yonca Lodi sahneye çıktı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016
'Annemi her gün daha çok özlüyorum'

2008 yılında vefat eden söz yazarı Aysel Gürel, önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceyle anıldı. Kızları Müjde Ar ve Mehtap Ar'ın hazır bulunduğu anma törenine; Gürel'in torunu Söz Ar ve damadı Ercan Karakaş da katıldı. Mehtap Ar, "Annemi her gün daha da özlüyorum. Beni günde dört defa arardı. Varlığı bana çok güven veriyordu" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Müjde Ar ise anma gecesine yeğeni Söz'ün öncülük ettiğini söyledi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Dolabın içine girdi!

Şarkıcı Ziynet Sali, önceki gece Beyoğlu'nda sahneye çıktı. "Beş yıldır böyle bir mekanda sahne almıyordum, özlemişim" diyen ünlü şarkıcı, daha sonra arkasında duran dolabın kapağını açıp içine girdi. Renkli görüntüler sergileyen Sali, "Böyle karanlık daha güzel oluyormuş" dedi. Sıla, Kubat ve Funda Arar'ın da izlediği Sali, "Yeni bir projemiz var. Yapacağımız düet, Türkiye'de bir ilk olabilir" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Defilede 1.4 milyon TL topladılar

Helin Avşar, Kızılay yararına tasarladığı 30 parçalık koleksiyonu önceki gece Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de tanıttı. 'Kırmızı' temalı defilede açık artırmayla satışa çıkarılan kıyafetlerden elde edilen gelir, Türk Kızılayı'na bağışlandı. Defilede, oyuncu Çiğdem Batur da podyuma çıktı. Defileyi izleyenler arasında; Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayı İstanbul İl Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın yanı sıra Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile Cenk Eren ve Merve Özbey de vardı. Defileden toplam 1 milyon 450 bin TL gelir elde edildi. Hülya Avşar da kardeşinin tasarladığı elbiselerden birini 60 bin TL'ye satın aldı. Ünlü yıldızın beğendiği bir diğer elbiseyi ise, işadamı Adem Şimşek 70 bin TL'ye satın alarak Avşar'a hediye etti. Şimşek, ayaküstü sohbet ettiği Çilingiroğlu'na "Kaya Bey, sizin beğendiğiniz elbiseyi de biz aldık. İsterseniz onu da size hediye edeyim" dedi. Araya giren Hülya Avşar "Kime giydirecek ki?" derken, Çilingiroğlu da "Aday yok" diyerek eski eşinin sözünü onayladı. Bileklik satan Çilingiroğlu, eski eşi Avşar'ı Instagram'da kendisinin reklamını yapmamakla suçladı. Avşar ise "İlk çıktığında paylaştım, Alzheimer'lı" diye karşılık verdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

''Bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum''

Hatice Şendil ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam aralarında Hülya Darcan'ın da olduğu dostlarıyla Nişantaşı'nda yemek yedi.

Çıkışta habercilerin Sağyaşar'a "Sevgililer Günü'nde sürpriz var mı" diye sorması üzerine Hülya Darcan, "Ben bunu saygısızlık olarak kabul ediyorum, Sevgililer Günü her gündür" diyerek araya girdi. Şendil de "Aşk her gündür" dedi.

Hatice Şendil gecede sırtı transaparan bir gömlek giydi. Kaynak: Hürriyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Aşıklar nikah masasında

Sürekli aşk dedikodularıyla gündeme gelen dizi arkadaşları Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel rol gereği nikah masasına oturuyor.

Hande Erçel'in canlandırdığı Selin ile Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Ali nikâh masasına oturacak.

Tolga Sarıtaş daha önce 'Karşılık olarak, "Hande (Erçel) ile çok duygusal sahneler çektik ve çekiyoruz. 30 haftada gerçekten çok derin bir aşk konusu işlendi. Uyumluyuz ki insanlar da seviyor ve yakıştırıyor. Ama aramızda öyle bir şey yok, sevgili değiliz." açıklamasında bulunmuştu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Duvak taktığına pişman oldu!

Sahneye duvakla çıkan Madonna, şovu sırasında duvak saçına takılınca düşmekten son anda kurtuldu.

Bangkok'ta konser veren dünyaca ünlü yıldız Madonna, sahneye bir duvakla çıktı. İki dansçısının tuttuğu duvağıyla sahnede bir gelin edasında süzülüyordu. Dansçılar yavaş yavaş duvağı çekmeye çalışırken bir talihsizlik yaşandı ve duvak Madonna'nın saçına takıldı uzun süre uğraşan dünyaca ünlü yıldız az daha sahnede düşüyordu.

GEÇEN YIL SAHNEDEN DÜŞMÜŞTÜ

Ünlü yıldız, geçen sene de ödül töreni sırasında kostümünün azizliğine uğramış ve sahneden düşmüştü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Ekin Koç'a sahip çıktı

Nebahat Çehre, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Ahmed'i canlandıran Ekin Koç'a sahip çıktı.

Oyunculuğuyla ilgili eleştirilere maruz kalan Koç'u çok beğendiğini söyleyen Çehre, "Tarihi bilmiyorlar.

Sultan Ahmed tahta çıktığı dönemde 16 yaşındaydı. Çekingen ve kararsız bir padişahı canlandırıyor. Bence rolünü iyi yansıtıyor" dedi. Kaynak: Milliyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Şahan Gökbakar: Dört çocuk istiyorum

Şahan Gökbakar, önceki gün yeni filmi 'Osman Pazarlama'nın tanıtım toplantısını yaptı. 2 buçuk ay önce baba olan şovmen, 'Dadımız yok. Babalık şahane. 4 çocuk istiyorum' dedi.

Yeni filmi 'Osman Pazarlama' ile milyonları kahkahaya boğmaya hazırlanan Şahan Gökbakar'ın keyfine diyecek yok... Önceki gün basınla buluşan ünlü komedyen, 'babalık' hakkında da konuştu. 2 buçuk aylık oğlu Deniz Efe'nin kendisini olumlu yönde değiştirdiğini söyleyen Şahan Gökbakar, şöyle dedi: "Benim oğlum olduğu için herkes tombik olmasını bekledi ama uzun ve ince oldu. Şeytan tüyü olan bir çocuk. Gözleri çok güzel. Evlat sevgisi çok güzelmiş. Baba olunca mülayimleştim; yürek olarak değiştim."

'ALTINI KENDİM DEĞİŞTİRİYORUM' 

Geçtiğimiz günlerde eşinin soyadıyla ilgili "Yok öyle eski soyadını kullanmak bizde. Eşimin adı Selin Gökbakar" diyen Şahan, geleneksel yanını yine gözler önüne serdi. Bebeği için dadı tutmadığını açıklayan şovmen, "Eşim zaten harika bir anne. Dadı madı yok. Altını bile kendim değiştiriyorum, anne sütünü biberonla veriyorum. Çok uyumlu ağlaması, sızlaması yok" dedi ve ekledi: "Daha fazla çocuk sahibi olmak isterim. Mümkünse 4 ama henüz hanıma söylemedim."  Kaynak: Takvim

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Serdar Ortaç kaza atlattı

Doktorunun tavsiyesiyle yürüyüş ve egzersiz yapan Serdar Ortaç, önceki gün Rumelihisarı'nda bisikletle ufak bir kaza atlattı.

Soğuk havadan etkilenmemek için kar maskesi takan şarkıcı, pedal çevirdiği sırada dengesini kaybedip düşmekten son anda kurtuldu. Şarkıcı, yerden kalkıp yoluna devam etti. Kaynak: Milliyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Hollywood'un efsanevi aktörü Sylvester Stallone, önceki gün Los Angles'te düzenlenen Saint Laurent defilesinde objeltiflere takıldı.

Ünlü aktör, defileye kızları Sistine Stallone ve Sophia Stallone ile birlikte katıldı. Babalarıyla poz veren kız kardeşlerin rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Modellik yapan Sistine Stallone,'Babamın mizah anlayışını ve iş ahlakını örnek alıyorum' dedi. Kaynak: Uçankuş

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Çelik'in oğlu büyüdü

Çelik ile Buket Saygı'nın oğlu Atilla Ata büyüdü.

12 yaşındaki Ata, hayranı olduğu Murat Boz'la fotoğraf çektirdi.Fotoğrafı paylaşan Çelik "Değerli kardeşim çok zarifsin, evladım çok mutlu oldu. Teşekkür ederim" yazdı...

İşte Atilla Ata Erişçi'nin yeni hali...

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Rahatsız olunca mekanı terketti

Önceki akşam bir kadın arkadaşıyla Cihangir Smyrna'ya giden Mehmet Ali Erbil, flaşlar patlayınca rahatsız oldu.

Bunun üzerine yan masasındaki bir grup genç, "Rahatsızsan ünlü olma, hadi oldun o zaman buraya gelme" diye laf attı.

Bu söze sinirlenen, servis elemanı aracılığıyla gençlere "Ayıp ettiniz" mesajı gönderen Erbil, ardından hesabı isteyip oradan ayrıldı.  Kaynak: Hürriyet

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 12 Şubat 2016

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi ilk kez konuştu

Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah törenine neden katılamayacağını anlattı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 19 Şubat'ta nikah masasına oturacak. Yakışıklı oyuncunun annesi Nurten Tatlıtuğ ise oğlunun Paris'te gerçekleşecek olan nikah törenine katılamayacak.

Anne Tatlıtuğ'un Başak Dizer'i istemediği için nikaha gitmeyeceği iddia edildi.

Nurten Tatlıtuğ ise çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Oğlum Kıvanç'ın aylar öncesinden tarihinin netleştiği nikahına son günlerde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle katılamıyorum. Onun bu mutlu sürecinin aslı olmayan haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını her gün çıkan haberlerde görüyor ve bir anne olarak çok üzülüyorum. Hele ki ülkemizde her gün sayısız ölüm haberleri alıp moral bozukluğu yaşadığımız bugünlerde bu konunun gündem olması beni 2 kat daha fazla üzüyor. Sizlerden ricam lütfen bu olumsuz yorumlara bir son vermeniz ve yeni evlenecek çifte bizler gibi mutluluklar dilemeniz..."  Kaynak: Hürriyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER