Yaşam
  • 19.2.2020 23:45

Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım ailelerini tanıştırdı...

Geçtiğimiz yıl kendi gibi oyuncu eşi Ezgi Eyüpoğlu'ndan boşanan Kaan Yıldırım ile Şarkıcı Hadise'nin aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise'nin Kaan Yıldırım'ın köpeği ile paylaşım yapmasıyla ortaya çıkan aşkın yankıları sürerken ünlü çiftten bir haber daha geldi. Taze aşıklar Hadise ve Kaan Yıldırım'ın birlikteliklerini bir adım öteye taşıyacak ailelerini tanıştırdıkları iddia edildi. Posta'da yer alan habere göre; Hekimoğlu dizisinde doktor 'Mehmet Ali'yi oynayan Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hadise'nin aileleri de tanıştı hatta Kaan Yıldırım'ın ailesi, Hadise'yi çok sevdi. İşte haberin ayrıntıları...

Geçtiğimiz yıl kendi gibi oyuncu eşi Ezgi Eyüpoğlu'ndan boşanan Kaan Yıldırım ile Şarkıcı Hadise'nin aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hadise ile Kaan Yıldırım ile ilgili görsel sonucu

FOTOĞRAFTAKİ KÖPEK DETAYI AŞKI ELE VERMİŞTİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hadise, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir köpekle çektirdiği fotoğrafını iki adet siyah kalp emojisiyle paylaştı. Hadise'nin fotoğraf çektirdiği Benek isimli köpek ise yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ın köpeği olduğu ortaya çıktı.

Hadise ile Kaan Yıldırım ile ilgili görsel sonucu

Hadise'nin Kaan Yıldırım'ın köpeği ile paylaşım yapmasıyla ortaya çıkan aşkın yankıları sürerken ünlü çiftten bir haber daha geldi.

Taze aşıklar Hadise ve Kaan Yıldırım'ın birlikteliklerini bir adım öteye taşıyacak ailelerini tanıştırdıkları iddia edildi. Posta'da yer alan habere göre; Hekimoğlu dizisinde doktor 'Mehmet Ali'yi oynayan Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hadise'nin aileleri de tanıştı.

Hadise ile Kaan Yıldırım ile ilgili görsel sonucu

Magazin kulislerinde dolaşan bilgilere göre, ikilinin ilişkisinin temeli yaklaşık 4 ay önce Hadise'nin yakın arkadaşı oyuncu Seda Bakan tarafından atıldı. Hadise ile Kaan Yıldırım'ın aileleri de tanıştı hatta Yıldırım'ın ailesi, Hadise'yi çok sevdi.

Güncellenme Tarihi : 19.2.2020 23:56

İLGİLİ HABERLER