Yaşam
  • 16.9.2020 21:27

Hilal Özdemir: Hazım Körmükçü intihara teşebbüs etti

KAYNAK : MİLLİYET

Hilal Özdemir, geçtiğimiz aylarda canlı yayına bağlanarak eski eşi Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini ve ekonomik olarak zor günler geçirdiğini anlatmıştı. Hilal Özdemir, dün 'Söylemezsem Olmaz' programına katılarak Körmükçü'nün iki kez intihara kalkıştığını da söyledi.

Ünlü şarkıcı Hilal Özdemir, dün 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Eski evliliğiyle gündeme gelen Özdemir, hem yaşadığı maddi zorlukları hem de eski eşi Hazım Körmükçü'yü anlattı.

2015 yılında boşandığı eski eşi Hazım Körmükçü için “Çocuklarını görmüyor ve nafakasını ödemiyor.” diyen ünlü şarkıcı, zor günlerinden eski eşini sorumlu tuttu.

Sunucu Seren Serengil’in “Hazım Körmükçü'nün sizden ayrılmamak için intihara teşebbüs ettiği doğru mu?” sorusuna Özdemir, “Maalesef öyle bir süreç oldu. İki kere teşebbüs etti. Eski eşimden şiddet de gördüm. Ama ifşa etmedim. Utanarak bunu saklamak çok yanlıştı.” dedi.

Geçtiğimiz aylarda canlı yayında gözyaşlarına boğulan Özdemir, pandemi sürecinde ekonomik olarak dara düştüğünü şu sözlerle dile getirmişti: "Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. "Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok."

Bu açıklanın ardından yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, meslektaşının yaşadığı zorluklara kayıtsız kalmadı.

Özdemir'in ihtiyaçlarının karşılandığını sosyal medya hesabından duyuran Levent, "Ve sanatçı dostumuzun toplam 25 bin TL'lik ihtiyaçlarının tamamını Burak-Banu çifti karşıladı. “Herkes sıkıntıya düşebilir. Bizler Hilal Özdemir’i çok seviyoruz. Şu günler zor günler dayanışma lazım” dediler. Burak-Banu! Siz ne kadar güzelsiniz böyle ya!" mesajını paylaşmıştı.

Hilal Özdemir, 20 Nisan 2003 tarihinde oyuncu Hazım Körmükçü ile evlendi. Çift, 2014 yılında olaylı bir şekilde boşandı. Çiftin, Ada adında bir oğlu ve Ayka adında kızı bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 16.9.2020 22:35

İLGİLİ HABERLER