Gündem
  • 9.11.2006 12:20

İNGİLİZ GÜZELİ, PLAYBOY'A VERDİĞİ BU FOTOĞRAFLAR YAKTI!..

2006 İngiltere güzeli Danielle Lloyd jüri üyesi ünlü futbolcu Teddy Sheringham ile yarışmadan önce beraber olduğunu söyleyince tacını kaybetti.
      23 yaşındaki Lloyd kraliçe seçildikten sonra bir dergiye verdiği röportajda yarışmadaki jürilerden biri olan West Ham’in efsanevi futbolcusu Sheringham ile yarışmadan iki ay önce tanışıp beraber olduğunu söyledi. Ünlü futbolcunun kendisine 7 bin pound değerinde bir çift ayakkabı hediye ettiğini de sözlerine ekleyen İngiltere güzeli sözlerine şöyle devam etti: ‘Hediyemi yatakta açtım ve sevinçten havalara uçtum’.
      Tacını devretmeden soyunması yasak olan Lloyd bu şok açıklamalarının üstüne Playboy dergisine çıplak poz verince güzellik yarışmasının organizatörleri kraliçenin tacını geri alma kararı aldı.
      Verdiği birbirinden güzel pozlarla Playboy dergisinin Aralık sayısında kendisine ayrılan sayfaları süsleyen Lloyd’a bu fotoğraflar için 100 bin pound’un üzerinde bir rakam ödendiği bildirildi.
      Menajeri İngiltere güzelinin Sheringham ile beraber olduğuna ilişkin haberin yalan olduğunu söylerken ünlü futbolcu da dergide çıkan açıklamaları ‘yanlış anlaşılma’ olarak değerlendirdi.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 01:06

İLGİLİ HABERLER