Spor
  • 4.12.2006 14:58

İŞTE İNANILMAZ DERBİ ŞAKALARI!..

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından sarı - lacivertlilerli taraftarlar Galatasaraylıları kızdırmaya başladı. E-postalarda dolaşan şakalarda Galatasaray'ın Kadıköy'de uzun yıllardır galibiyet alamayışı başı çekti. Geçen sezon da Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası hasreti internette espri konusu olmuştu.
      Fenerbahçeliler, şakalardan birinde Cem Uzan'ın ağzından "Cimbom Kadıköy'de puan alacak" vaadine yer verdi.
      Bir başka photoshop çalışmasında ise Fenerliler maçtan alınan bir karenin üzerine "Ezile rekabet, ebedi hezimet" yazarak rakiplerine takıldı. Ancak maçın tarihinin yanlış yazıldığı görüldü.

"Ezeli rekabet nası biter" başlıklı e-postalarda ise şu maddeler yer aldı.
      "1. Eger ezeli rakiplerden biri digerini sürekli olarak yeniyor ve bunu bir aliskanlik haline getiriyorsa, (22 Aralık 1999`da yapılan lig maçını 2-1 kazanarak elde eden Galatasaray, Fenerbahçemiz ile daha sonra Kadıköy`de oynadığı 2`si Türkiye Kupası, 7`si de lig olmak üzere son 9 resmi maçta galibiyete ulaşamadı. )


      2. Eger bu takimlarin taraftarlari derbilerden önce hiçbir kaygi ya da heyecan tasimiyorsa,biri yenecegini digeri yenilecegini önceden biliyorsa,
      3. Eger bu iki takimdan biri digerine 5 ya da daha fazla(!) fark atabiliyorsa,
      4. Takimlardan birinin maç esnasinda en önemli oyuncusu oyundan atilmasina ve 10 kişi oynamasina ragmen golleri yagmur gibi yagdirmayi sürdürüyorsa,
      5. Maçlarin herhangi birinde akiplerden biri defans oyuncularini dahi ileri çikartiyor,gol aratiyor ve hatta attiriyorsa, (Ümit Özat, Luciano vb..)
      Malesef ezeli rekabet bitmiş demektir."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:47

İLGİLİ HABERLER