Spor
  • 19.3.2016 21:53

Kerim Frei: “Yorgunduk”

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Kerim Frei, yeniden milli takıma çağırıldığı için teknik direktör Fatih Terim’e teşekkür etti. Maça yorgun çıktıklarını söyleyen Kerim, bir haftada 3 maç yapmalarının kendilerini bitkin düşürdüğünü söyledi.

Frei, “Bizim için zor bir maçtı. 12 hafta içinde 3önemş imaça çıktı. Bu akşam biraz yorgunlukta vardı. Birbirimiz için mücadele ettik ve bunu üstesinden geldik. Milli takım kadrosuna alındığım için çok mutluyum. Fatih hoca bana yeniden bir şans verdi. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.” şeklinde konuştu.

BECK: “PSİKOLOJİK OLARAK KOLAY OLMADI”

Kara Kartal’ın sağ beki Andreas Beck ise Fenerbahçe ile aralarındaki farkı kapatmanın psikolojik olarak zor olduğuna dikkat çekti.

Beck, “Bugün kolay değildi. Bir hafta içinde 3 maça çıktık. Rakibimiz ise 1 maç oynaduı hafta içinde. Öne geçtik. Geçen maçlardaki gibi oyunu kontrol edemedik, birçok kontaatak kazandı rakip takım. Önemli olanı yaptık ve maçı kazandık. Çok mutluyuz 9 puana çıkardık. Psikolojik olarak kolay olmadı. Fenerbahçe maçlarını kazanarak devam etti. Neyse ki iyi bir ivme yakaladık şimdi de maç fazlasıyla 4 puan öndeyiz.” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 21:14

İLGİLİ HABERLER