Gündem
  • 15.12.2014 15:14

Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'a 'YALAKA' dedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Hülya Avşar'ın açtığı tazminat davasıyla ilgili sorusu üzerine "Hülya Avşar kim, sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Yalakadan sanatçı olmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'la ilgili şunarı söyledi:

"Hülya Avşar'ın kendisine yönelik açtığı tazminat davası sorulan Kılıçdaroğlu, “Hülya Avşar kim efendim? Sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Kimse kusura bakmasın. Yalakadan sanatçı olmaz. Herkes bunu böyle bilmek zorunda. Sanatçı dik durur. Sanatçı aykırı insandır. Gücün karşısında sanatçı eğilmez. Gücün karşısında eğilen kişiye de sanatçı denilmez. Sanatçı rüzgara karşı yürür. Aykırıdır" dedi.

Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na jet cevap

Bu sözlere Hülya Avşar, hurriyet.com.tr aracılığıyla cevap verdi:

"Kılıçdaroğlu'nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Ben fikirlerimi, inandığımı özgürce söylemeye devam edeceğim. Bir hancı olarak yolcu olan Kılıçdaroğlu'nu görmezlikten geliyorum. Düşüncelerini özgürce ifade eden kişilere saygı duyuyorum, dolayısıyla Kılıçdaroğlu'na da 'kendi fikridir' diyerek selam ediyorum. 31 yıllık sanat hayatımdan hiçbir şüphem yok. Kılıçdaroğlu'nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim."

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:36

İLGİLİ HABERLER