Yaşam
  • 5.8.2017 20:37

Yeni Filmler Yeni Çantalar

Yeni Filmler Yeni Çantalar

 

Çocukların en sevdiği kahramanlar bu sene yepyeni filmlerle karşımızda!

 

“Örümcek Adam: Eve Dönüş” filminde genç Peter, Yenilmezler ile yaşadığı macerayı unutamamıştır. Kendini bir süper kahraman olarak kanıtlamak istemektedir ancak yaşı nedeniyle birçok sorumluluğu vardır. Ölen amcasının eşi May ile yaşamakta ve Demir Adam ile de arkadaşlığını ilerletmektedir. Sıradan bir genç gibi eğitimine devam etmeye çalışsa da aklı hep suçla başa çıkmakta ve dünyayı herkes için daha güvenli bir hâle getirmektedir. Şehrine nihayet bir düşman geldiğinde, kendini kanıtlama fırsatı eline geçecek ancak değer verdiği herkes de ölümcül bir tehdit altında olacaktır.

Çocuğunuz Örümcek Adam hayranıysa, bu yeni filmin heyecanını okulda da yaşaması için ona Örümcek Adamlı okul çantası alabilirsiniz. Böylelikle genç süper kahraman, çocuğunuza okulda da eşlik edecektir.

 

 

“Arabalar 3” filminde Şimşek McQueen, yeni maceralarıyla 6 yıl sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Yaşı gittikçe ilerleyen sevimli araba, artık kendinden daha genç arabalar tarafından bozguna uğratılıyor. Ama McQueen’in işini bitirmek o kadar kolay değil. Arkadaşlarının da yardımıyla Piston kupasının en büyük yarışına hazırlanıyor ve kazanmakta kararlı.

Arabalar’ı çok seven çocuğunuz filmi izlerken çok eğlendiyse, bu eğlencenin okulda da devam etmesi için bir Şimşek Mcqueen okul çantası alabilirsiniz. Bütün okul eşyaları uyumlu olsun istiyorsanız, okul çantasıyla beraber beslenme çantası, matara ve kalem kutusu içeren setlerden de alabilirsiniz.

 

 

Çılgın Hırsız 3 filminde ise en sevdiğiniz minyonlar tekrar beyaz perdeye çıkıyor. Gru, en son kötü düşmanı durduramadığı için bir karakter bunalımı yaşamakta. Gru’nun daha başarılı ve daha karizmatik ikiz kardeşi ise bir anda ortaya çıkıyor ve Gru’yu son bir soygun için eski günlere dönmeye ikna ediyor.

Minyonlar kötü adamlara hizmet ediyor olabilir, ancak çok şeker oldukları su götürmez bir gerçek. Minyonların şirinliği çocuğunuza okulda da eşlik etsin istiyorsanız bütün yıl kullanabileceği bir Minyonlar okul çantası satın alabilir ve hediye edebilirsiniz.

Çantalar ve daha fazlası için www.karakterdukkani.com’u ziyaret etmeyi unutmayın!

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 12:13

İLGİLİ HABERLER