Medya
  • 26.11.2015 23:48

Çanlar Aydın Doğan için çalıyor

Aydın Doğan Medyası, MİT TIR'ları ile ilgili gizli belgeleri Cumhuriyet'te yayımlayan Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasının ardından karşı saldırıya geçti. Doğan, hem görsel hem yazılı medya organlarında vatana ihanetten yargılanacak olan bu iki isim için seferberlik başlattı.

VATANA İHANETTEN YARGILANANLARA SAHİP ÇIKTI
Bütün haberlerinde Dündar ve Gül'ün gazetecilik kimliğini ön plana çıkaran Doğan Medya, şüphelilerin FETÖ ile girdikleri yakın ilişkiyi görmezden gelirken kanunun ilgili maddelerinin apaçık bir şekilde tanımladığı "basın özgürlüğü" hakkının kötüye kullanımı sonucunda işlenen "devlet sırlarının gizliliğinin ihlali" ve "vatana ihanet" suçlarından yargılandıklarını gizlemeye çalışıyor.

MANİPÜLATİF HABERLERİ İNGİLİZCEYE ÇEVİREREK TÜM DÜNYAYA SERVİS ETTİ
Yaptıkları manipülatif haberleri İngilizceye çevirerek dünyaya servis eden Doğan Medya Türkiye'yi itibarsızlaştırmak için dört koldan çalışıyor. Hükümet aleyhine yapılan tüm yorumlara medya organlarında yer veren Doğan, FETÖ'nün bir numaralı tetikçilerinden Can Dündar'ı kahramanlaştırmaya ve bağımsız Türkiye yargısını etki altına almaya çalışıyor.

AYNI BELGELER DOĞAN'A GİTTİ AMA YAYIMLAMADI
CHP ve HDP'nin desteğini de arkasına alan Doğan Medya, bugün kahraman ilan ettiği Can Dündar'a gelen belgelerin FETÖ tarafından kendilerine de servis edildiği ve bunların yasalarca belirlenmiş sınırlar ölçüsünde suç sayıldığını kendilerinin de kabul etmesi sebebiyle bunları yayımlamadıkları herkesçe biliniyor.

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, terör örgütlerine medya desteği veren Aydın Doğan'a sert tepki gösterdi...

Terör örgütlerine verdiği destekle bilinen Aydın Doğan medyasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Devlete ihanet eden Can Dündar'a destek veren Aydın Doğan medyasıyla ilgili Star gazetesi yazarı Cem Küçük Twitter'dan sert tepki gösterdi. Küçük, "Hürriyet haberleriyle Can Dündar'ı destekliyor. Niye o dönem Cumhuriyet'in hain manşetini zerre görmediniz ve sayfalarınıza taşımadınız?, Savcımız Selim Kiraz dhkp-c ve 150 asker polisimiz PKK tarafından şehit edilirken terör örgütlerini destekleyenler de hesap verecek." diye yazdı...

İşte Cem Küçük'ün o tweetleri;

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:28

İLGİLİ HABERLER