Gündem
  • 14.6.2010 01:10

MİLLETVEKİLİNİN ÇIKIŞINI BAKAN BÖYLE DÜZELTİ!..

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'na, yapılmasını istemedikleri viyadük projesini anlatan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin, 'Gerekirse yolun üzerine ben de çıkarım' sözünü, bakan araya girerek 'Kağıt üzerinde değil mi?' şeklinde düzeltti.
Samsun ziyareti sırasında AK Parti Canik ilçe binasını ziyaret eden, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl başkanı Adem Güney, ilçe başkanı Yılmaz Kocaoğlu ile partililer karşıladı.
Bakan Eroğlu'na sorunlarını anlatan İlçe Başkanı Yılmaz Kocaoğlu, Ulaştırma Bakanlığı'yla belediyelerin desteğiyle çevre yolu üzerinde yaklaşık 800 metreyi bulacak bir viyadük yapılmasının planlandığını söyledi ve bunun gereksiz olduğunu savundu. Çevre yolunda günde 40 bin araç geçtiğini, bunun sadece 10 bininin şehre girmeden devam ettiğini ifade eden Kocaoğlu, "Bakanım sizden bu konuda yardım istiyoruz. İlçemiz mahvolacak" dedi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Gelişen ilçemiz duraklayacak. Yaklaşık 80-100 milyon TL tutarındaki projenin üçte bir oranında maliyetiyle 12 kilometre mesafeli başka yol açılmasıyla alternatif oluşturulabilir" diye konuştu.
Başkan Genç, konuşurken araya giren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Biz bunun buraya yapılmasını istemiyoruz. 9 yılım İstanbul Mecidiyeköy'de geçti. Oradaki projede görüldü. Durum perişan. Gelişen ilçemizi perişan edecek projedir. Bunun karşısında bütün arkadaşlar olarak duruyoruz. Sonuna kadar da duracağız. Gerekirse başkan yolun üzerine çıkacaksa, ben de onlarla beraber çıkacağım" sözleri üzerine Bakan Eroğlu, araya girerek 'Kağıt üzerinde değil mi?' dedi. Yeni ise 'kağıt üzerinde' diyerek konuşmasını toparladı. Bakan Eroğlu, konuyu Ulaştırma Bakanlığı ile görüşerek gerekli yardımı yapacağını bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:58

İLGİLİ HABERLER