Medya
  • 26.12.2020 01:49

Olay TV'nin solcu Kemalistleri kanalı HDP'nin sözcüsü yaptı

İş insanı Cavit Çağlar, Olay TV’nin kapanmasına işe aldığı HDP'li tetikçilerin neden olduğunu savundu.. Savundu savunmasına ama kanalına piyasada herkes tarafından bilinen en keskin solcu tetikçileri niye doldurduğunu bir türlü analatamadı.
Kemalist görünümlü bu tetikçi CHP'lilerin kanalı HDP'nin sözcüsü yapacağını sokaktaki çocuklar bile bilirken Çağlar'ın bunu bilmememesi mümkün mü .. O yüzden hikaye anlatma gerçeği anlat Çağlar? CHP ile ne konuştun sonra ne oldu?

İstanbul'da kısa süre önce yayın hayatına başlayan eski bakanlardan Cavit Çağlar'ın ortağı bulunduğu Olay TV, kapandı. Çağlar, "Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti. Tarafsız yayın yaparken HDP yayınlarına ağırlık verilmesi üzerine bu konuyu beraber iş birliği yaptığım ortağıma ilettim. Bunun üzerine ‘yeni bazı arkadaşları kanala ilave edip denge kuralım’ dediğimde ortağım bunu kabul etmedi" dedi. Olay TV'ye Türkiye ve iktidar düşmanı Nevşin Mengü ile HDP yanlısı tetikçileri alırken Çağlar'ın ne düşündüğü merak ediliyor.

"KÖKSAL OLAY TV'Yİ HDP KANALINA DÖNÜŞTÜRÜNCE..."

Olay TV'nin kapanmasını değerlendiren serbest gazeteci Erem Şentürk, "Olay TV kapandı. İktidar baskısıymış, bir ay olmamışmış. Yalana bak. Allah ıslah etsin, karnından konuşan zavallılar. Ekrem İmamoğlu'nun Bilboard ihalesi verip para aktardığı Hüseyin Köksal Olay TV'yi HDP kanalına dönüştürünce Cavit Çağlar kapattı. Hepsi bu. Boşuna poz veriyorlar" yorumunu yaptı.

EKREM İMAMOĞLU'NUN ESKİ DOSTU

Cavit Çağlar'ın Olay TV'deki ortağı Hüseyin Köksal ile Ekrem İmamoğlu'nun dostluğu çok eski çıktı. İmamoğlu Ali Köksal'ın vefatında, "Beylikdüzü'nde sanayici ve iş adamı olan değerli dostum, abim Karsal Örme Sahibi Ali Köksal vefat etmiştir." ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Hüseyin Köksal, 2016 yılında Ali Köksal'ın ölümünün ardından tekstil sektöründe faaliyet gösteren Karsal Örme firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütüyor.

PUTİN, CAVİT ÇAĞLAR'A NİŞAN TAKMIŞTI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2017 yılının sonlarında Kremlin Saray'ında düzenlenen törenle Türk-Rus ilişkilerine katkılarından dolayı iş adamı Cavit Çağlar'a dostluk nişanı vermişti.


 

Güncellenme Tarihi : 26.12.2020 21:18

İLGİLİ HABERLER