Sağlık
  • 15.5.2017 16:06

Yeni Nesil Epilasyon Yöntemi Episoft

Yeni Nesil Epilasyon Yöntemi Episoft

İstenmeyen tüyleri tamamen yok etme garantili olan tek ürün olan Episoftile siz de tüylerinizden sonsuza dek kurtulmaya ne dersiniz?

Episoft Farkı

Episoft diğer epilasyon yöntemlerinden tamamen farklıdır. Her şeyden önce bitkisel içerikli olan Episoft tüyleri tamamen yok etme garantili olan tek üründür. Kullanımı son derece kolaydır ve evinizin rahatlığında yalnızca birkaç saniyede kullanarak episoftseansınızı tamamlarsınız.

Episoft aynı zamanda ekonomik bir üründür. Binlerce lira harcamanıza gerek kalmadan kapınıza kadar gelen Episoft ile son derece ucuz bir şekilde tüylerinizden kurtulacaksınız.

Episoft Kullanımı

Episoft kullanımı son derece kolaydır ve yalnızca saniyeler içinde seansınızı tamamlarsınız.

Episoft serum iki kullanım içindir ve serumun yarısını ilk gün, diğer yarısını 5 gün sonra kullanırsınız.

Öncelikle hedef bölge (tüylerinden kurtulmak istediğiniz bölge)deki tüyler kökünden alınır.

Daha sonra serumun yarısı masaj yapılarak hedef bölgeye yedirilir.

Diğer yarısı 5 gün sonra aynı bölgeye aynı şekilde masaj yapılarak sürülür.

Tüyler zayıflayarak çıkar ve çıktığı her seferde kökünden alınarak Episoft sürülmeye devam edilir.

Tüy yapısına göre birkaç seansta tüyler tamamen yok olur.

Episoft’u Kimler Kullanabilir?

Episoft 16 yaşını herkes tarafından güvenle kullanılabilir. Kadın ve erkeklerin tüy köklerinin yapısı araştırılarak her iki cinsiyet için de kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan bu ürünü herkes güvenle kullanabilir. Hiçbir kimyasal içermediği için Episoft rahatlıkla kullanılan, tüyleri yok etme garantili, bitkisel tek epilasyon yöntemidir.

Episoft Hangi Bölgelerde Kullanılır?

Bitkisel içerikli Episoft vücutta tüylerin bulunduğu her yerde kullanılabilir. Episoft’un kullanıldığı yerler:

Kollar

Bacaklar

Koltuk altı

Bikini bölgesi

Yüz

Sırt

Göbek

Omuzlar olarak sıralanabilir. Tüylerinizin sizi rahatsız ettiği vücudunuzun her yerinde Episoft’u güvenle kullanabileceğinizi unutmayın.

Episoft’un İçinde Ne Var?

Episoft uzun süren araştırma ve geliştirme projeleri neticesinde hazırlanan bir üründür. Her mucizenin doğada olduğuna inanan bir felsefe ile geliştirilen Episoft doğada var olan ve yüzyıllardır tüylerden kurtulmak için kullanılan bitki ve bitki yağlarının özel oranlarda bir araya getirilmesi sonucu oluşturulmuştur ve deneyenlerin %100’ünün tüylerinden tamamen kurtulmasını sağlamıştır. Doğada var olan ve özel olarak bir araya getirilen jojoba yağı, tatlı badem yağı, papaya, adaçayı, şerbetçi otu, ökseotu, batı mazısı gibi egzotik bitki ve bitki yağlarından meydana gelen Episoft vücudunuza ve sağlığınıza asla zarar vermez, güvenle herkes tarafından kullanılabilir.

Episoft Fiyatları

Episoft internet üzerinden satılan bir üründür. Episoft kaç lira? Ürün fiyatı tekli olarak 39 liradan satılmakta ve kargo ücreti sizlere yansıtılmaktadır. Piyasada internet üzerinden Episoft satışı yapan en güvenilir site olarak sizlere güvenli ödeme imkanı sağlıyor ve ürününüzü en kısa sürede kapınıza getiriyoruz. Kampanyalı fiyatlarımızla ekonomik şekilde sahip olacağınız Episoft ürünlerimiz %100 orijinal ürünlerdir. Episoft mucizesi yalnızca bir tık uzağınızda!

 

Güncellenme Tarihi : 15.5.2017 16:09

İLGİLİ HABERLER