Spor
  • 6.2.2016 01:30

300 kişinin önünde kurşuna dizdiler

Dünya Boks Şampiyonası Avrupa hafif siklet kategorisinde mücadele edecek olan Jamie Kavanagh ve Joao Bento’nun karşılaşması silahlı saldırı sonrasında iptal edildi.
Dublin’de yapılması planlanan maç öncesinde şehirdeki Regency Otel’e polis üniformalı olduğu iddia edilen 3 kişinin AK47 marka silahlarla saldırıda bulundu.

7 müsabaka iptal edildi
Sporcope'un haberine göre bir kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında açıklama yapan İrlanda Boks Federasyonu, Tyrone McKenna ve Arvydas Trizno gibi isimlerin de yer aldığı 7 müsabakanın iptal edildiğini açıkladı.
İrlanda polisi saldırının direkt olarak bir uyuşturucu çetesinin başını hedef aldığını açıkladı.Ünvan maçına çıkacak olan boksörlerin tartıya çıktıktan hemen sonra ellerinde kaleşnikof olan polis kıyafetli 3 kişi uyuşturucu çetesi lideri  Crumlin David Byrne'i hedef aldı. Kurşun yağmurunu tutulan 33 yaşındaki kokain çetesi lideri delik deşik oldu.
300 kişi o korkunç infazı izledi.

Yaralananların durumu iyi
Polis ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre saldırı esnasında yaralananların durumunun kritik olmadığı ve hastanede tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Jamie Kavanagh ile Joao Bento arasındaki maçın ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER