Ekonomi
  • 21.10.2020 18:26

Tartı ve Baskül İhtiyacınızı Online Alışveriş Üzerinden Karşılayın

İnternetin gelişmesi ile artık birçok ürünü internet üzerinden almaya başladık. Hatta bazı kişiler internette gördüğü ürünlerin fiyatı pahalı olsa bile yine internet üzerinden alışveriş yapıyor. Alışveriş merkezinde saatlerce mağaza gezip kasa önünde kuyruk beklemenin mantıklı olmadığını artık herkes öğrenmiş durumda. İnternet üzerinden tartı, baskül almak isteyen kişilere çok güzel bir önerimiz olacaktır. Sektörün öncü işletmelerinden birisi olan Ata Tartı, açtığı online mağaza üzerinden ülkenin dört bir yanına ürün gönderiminde bulunuyor.

1992 yılında sektöre giriş yapan Ata Tartı, 18 yıllık geçmişi ile hemen hemen her eve girmiş durumda. Dikomsan, Tem, Cas, Hana, Tess markalarının ürünlerini distribütörlüğünü üzerine alan Ata Tartı, oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Tartılar konusunda güvenilir işletme arayışındaysanız bizlerin önerisi kesinlikle Ata Tartı'dan yana olacaktır. 2018 yılına kadar faaliyetlerini Manisa'nın Akhisar ilçesinde yürüten işletme, 2018 tarihinde açtığı online mağaza üzerinden Akhisar dışında bulunan müşteri kitlesine de ulaşmayı hedeflemiştir.

Türkiye'nin Online Tartı Merkezi

Ata Tartı üzerinden dijital tartı ve kantar ürünleri de satın alabilirsiniz. İşletme sattığı ürünleri dünyanın en iyi üreticilerinden temin ederek satmaktadır. Bunun yanı sıra ürünlerde herhangi bir sorun yaşanması durumunda teknik destek, bakım ve onarım çalışmaları da yine işletme tarafından sağlanmaktadır. Tartı modellerine baktığımızda dijital ürünlerle klasik modellerin birbirinden ayrıldığını, tartım tartılarının diğer tartılardan ayrıldığını göreceksiniz. Kişisel ürün almak isterseniz Ata Tartı’nın dijital tartı modellerine göz atabilirsiniz.

Tartılar konusunda oldukça başarılı olan Ata Tartı, tartı fiyatları konusunda da oldukça ekonomiktir. Online mağaza üzerinden alışveriş yapmak isteyen kişiler fiyatların oldukça ekonomik olduğunu göreceklerdir. Ürünlerden kargo ücreti almayan işletme, siparişleri aynı gün içerisinde kargoya vermektedir. Tartı fiyatları tercih edilen ürünlere göre değişiklik göstermektedir. Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan Ata Tartı bazı özel günlerde müşterilerine indirim kuponları da sağlamaktadır.

Tartı ve Baskül ihtiyacını online alışveriş üzerinden sağlamak isteyen kişileri Ata Tartı online mağazasına  https://www.atatarti.com/  davet ediyoruz. Aynı zamanda Manisa’nın Akhisar ilçesine yolunuz düşerse perakende satış mağazası üzerinden de ürün satın alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2020 18:27

İLGİLİ HABERLER