Spor
  • 26.1.2015 03:15

Tolgay Beşiktaş'ta karar kıldı (VAZGEÇMEZSE)

Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, dün Almanya’ya gidip Tolgay ile masaya oturdu ancak anlaşamadı. Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Hamburglu yıldızı ikna etti ve 3 buçuk yıllık imza attırdı.


Yılın transfer çalımı...Tolgay Beşiktaş’ta

 

SİYAH-BEYAZLILAR, TRABZONSPOR İLE GİRDİĞİ GURBETÇİ YILDIZ SAVAŞINI KAZANDI

ALMANYA’DA Tolgay kavgası çıktı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolgay Arslan’ı Beşiktaş’ın elinden kapmak için Ersun Yanal ile beraber Almanya’ya gitti. Başkan, Tolgay ve babası ile anlaştıktan sonra çekilen fotoğraf medyaya verildi. CEO Burak Gürdal, “Tolgay hayırlı olsun” dedi. Olayı öğrenen Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi’yi arayarak “Sonuna kadar gidin. Tolgay’ı alın” dedi.

Beşiktaş’ı arayınca ipler koptu

Hacıosmanoğlu, Tolgay’la yıllık 2 milyon, babası Ender Arslan ile de 1 milyon euro imza parası karşılığı el sıkıştı. Ancak Tolgay’ın babası Beşiktaşlı yöneticilere Trabzonspor’un şartlarını ileterek, “Yeni teklif verin, anlaşalım” dedi. Siyah-Beyazlılar eski tekliflerini yükselttiler. Bunun üzerine Tolgay, Trabzon’dan ilave ücret talebinde bulundu. Başkan, bu duruma sinirlendi ve transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal transferin bittiği yönünde fotoğraf yayınlamıştı

Kültürümüzle bağdaşmadı!

18.00’de yapılan anlaşma tam 2 saat sonra bozuldu. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor'a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan'ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna duyururuz" denildi.

Tolgay bugün İstanbul’a geliyor

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğllurı, 2.2 milyon euro teklif ettiği Tolgay’a 3 buçuk yıllık imzayı attırdı. Siyah Beyazlı kulüp genç yıldızın babasına da 1,2 milyon euro imza parası verecek. Torunoğulları “Tolgay ile yarın (bugün) İstanbul’a geliyoruz. Bu transfer Beşktaş camiasına hayırlı olsun. Orta sahamıza bir dinamo kazandırdık” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:37

İLGİLİ HABERLER