Asayiş
  • 30.1.2007 14:59

1.8 YTL İÇİN İNTERNET KAFA SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ

MEHMET KAYMAK
ADANA- Adana'da işyerinde bıçaklanarak öldürülen internet kafe sahibinin katil zanlısı polis tarafından yakalanırken, zanlının, işyeri sahibini 1.8 YTL'lik internet ücreti için öldürdüğü ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Toros Mahallesi 42. Sokak'taki Gülen Apartmanı altında faaliyet gösteren İncebey İnternet Kafe sahibi Ali Öğel'in önceki gece kulağı kesilip, 22 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay gecesi internet kafeye gelen müşterilerin tespitini yaparken kafeden en son A.Ö. adlı şahsın ayrıldığını öğrendi.


Polis ekipleri, olay gecesi kafeden geç saatlerde ayrılan M.T.'nin de ifadesini aldı. M.T., internet kafede olduğu sırada, içerde A.Ö. adlı kişinin de bulunduğunu belirterek, "İşyeri sahibi Ali Öğel, başka müşteri kalmadığından ışıkları ve perdeleri kapatmasını söyledi. Ben de ışıkları söndürerek perdeleri kapatıp kafeden dışarı çıktım. Hemen ardımdan da A.Ö. arkadaşım çıktı.

İşyeri sahibi arkadaşıma hesabının 1.8 YTL olduğunu söyledi. O da cebinden bir miktar bozuk para çıkartarak, eve 3 YTL götürmesi gerektiğini, yoksa evden kendisine para vermeyeceklerini söyledi. Dışarıda bir süre sohbet ettikten sonra A.Ö.'nün yanından ayrıldım. Ben giderken A.Ö.nün de tekrar internet kafeye girdiğini gördüm" dedi.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün akşam olay yerinin karşısında olduğunu tespit ettiği katil zanlısı A.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.


Olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf ettiği bildirilen A.Ö.'nün internet kafe işletmecisinin kendisinden 2 saatlik kafe ücreti olarak 1.8 YTL istediğini, o kadar parası olmadığı için veremediğini ve gururuna dokunduğu için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:29

İLGİLİ HABERLER