Gündem
  • 24.2.2021 14:17

9 HDP'li vekilin fezlekesi Mecliste!.. Eller iner eller kalkar

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un, "Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı. İçinde HDP'li vekillerin fezlekeleri de var" açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu: "Süreç ne ise aynen işleyecek. Eller hemen iner kalkar."

HDP'liler için hazırlanan fezlekeler Meclis'te! Erdoğan ve Şentop'tan açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, dün akşam itibariyle 33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını, aralarında HDP'lilerin de olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Meclis'teki grup toplantısı sonra "Süreç neyse aynen o şekilde işleyecektir. Meclis Komisyonunda müzakereler yapılır, Genel Kurul'da da eller kalkar'" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şentop, HDP'li 9 milletvekili hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezlekelerle ilgili, "Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı. İçinde HDP'li vekillerin fezlekeleri de var" açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANINDAN FEZLEKE AÇIKLAMASI

AK Parti'nin Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının bitiminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Meclis'e gelen fezlekeleri değerlendirerek, "Süreç neyse aynen o şekilde işleyecektir. Meclis Komisyonunda müzakereler yapılır, Genel Kurul'da da eller kalkar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.2.2021 14:35

İLGİLİ HABERLER