Spor
  • 17.6.2024 11:00

A Milli Futbol Takımı'mızın Gürcistan maçı hazırlıkları sürüyor

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, Gürcistan ile oynayacağı EURO 2024 F Grubu ilk maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürüyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçında 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla devam etti.

Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idman, ısınma bölümü ile başlayıp taktik çalışmalarla tamamlandı.

İki isim katılmadı

Antrenmanda İrfan Can Kahveci tedavisinin devam etmesi sebebiyle, Barış Alper Yılmaz ise tedbir amaçlı olarak yer almadı.

Hamit Altıntop idmanı takip etti

İdmanı TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da saha kenarından izledi.

Hazırlıklar tamamlanacak

A Milli Futbol Takımı, bugün TSİ 12.00'de yapacağı antrenman ile Barsinghausen'deki hazırlıklarını tamamlayacak ve saat TSİ 17.15'te Türkiye - Gürcistan maçının oynanacağı Dortmund şehrine gidecek.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Salih Özcan, TSİ 21.00'de BVB Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek.

 

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Güncellenme Tarihi : 17.6.2024 10:04

İLGİLİ HABERLER