Spor
  • 6.9.2024 11:00

Acun Osimhen teklifini düğünü nedeniyle geri çevirdi

Acun düğün yapmasa Osimhen bugün Galatasaray değil Fenerbahçe'deydi
Fenerbahçeli yönetici Acun Ilıcalı'nın evlilik hazırlıkları sırasında Victor Osimhen gündeme gelince ciddiye almadığı iddia edildi. Ilıcalı'nın 'Olacak iş var. Olmayacak iş var. Düğün üzeri beni bunlarla meşgul etmeyin.' dediği konuşuluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Acun Ilıcalı özellikle mi seçti bilinmez ama düğününü UEFA'ya kadroların bildirileceği 4 Eylül tarihine denk getirdi. Ilıcalı'nın "Türkiye'ye gelmeyecek yıldızları getireceğiz, çok büyük geliyoruz" sözleri gündeme geldi. Fenerbahçe taraftarları "o yıldız Osimhen. O da Galatasaray'a gitti" diye isyan etti.

MARIO BRANCO HİÇ İŞE YARAMADI

Acun Ilıcalı son bir kaç gündür düğün işleriyle uğraştığı için Fenerbahçe yönetimi ya da transfer konusunda herhangi bir girişimin içinde yer almadı.

Mario Branco işi bitiremediği için hem En Nesyri hem de Saint Maximin transferlerine dahil olan Ilıcalı, Medina konusunun tamamen dışında kaldı.

ACUN'UN DÜĞÜNÜ OSIMHEN'İ ALDIRMADI

Enteresan bir de iddia var...

* Osimhen'in kadro dışı kalmasından sonra menajerler Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Durumdan haberdar etti. Napoli'nin oyuncuyu elden çıkarmaya çalıştığını anlattı.

* Konu profesyoneller tarafından Acun Ilıcalı'ya intikal ettirildi. Ilıcalı, "olacak iş var. Olmayacak iş var. Düğün üzeri beni bunlarla meşgul etmeyin" dedi.

* Son gün Galatasaray operasyonu bitirme aşamasına geldiğinde apar topar Osimhen'de topa girilmeye çalışıldı. Ancak iş işten geçti.

Yıldız transferi yapılamadığı için taraftarların yoğun tepkilerine maruz kalan Fenerbahçe'de yönetimin son günlerde önemli bir isim için çalıştığı iddia edildi. 

Güncellenme Tarihi : 6.9.2024 11:02

İLGİLİ HABERLER