Spor
  • 6.9.2024 17:42

Jhon Arias'tan rest: Bırakın Galatasaray'a gideyim!

Osimhen transferiyle büyük yankı uyandıran Galatasaray'da hedeflerden biri olan Jhon Arias, kulübü Fluminense'ye rest çekti.Transferin hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da uzun süredir ilgilenilen Jhon Arias ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın son teklifinin de reddedilmesinin ardından Jhon Arias ile kulübü Fluminense arasında sorunlar yaşanıyor.

Transferin hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da uzun süredir ilgilenilen Jhon Arias ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın son teklifinin de reddedilmesinin ardından Jhon Arias ile kulübü Fluminense arasında sorunlar yaşanıyor.Performansıyla kulüplerin radarına giren oyuncu için Avrupa'dan teklifler yağıyor. Kolombiya ile Copa America finaline yükselen takımda yer alan Arias, Fluminense'nin kadro planlamasında önemli yer tutuyor. Brezilya ekibi Copa Libertadores'te başarılı olmak istiyor.


'BIRAKIN GİDEYİM'
Kulübün bırakmaya yanaşmaması Jhon Arias'ı hayal kırıklığına uğrattı. Bu duruma tepki gösteren yıldız isim rest çekti ve '"Bırakın gideyim' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fluminense transferde 'tok satıcı' rolünü uyguladı. Oyuncunun piyasasına uygun teklifler gelmesine rağmen Brezilya kulübü hiçbirini kabul etmedi ve daha fazlasını istedi. Bu durumdan rahatsız olan Arias yönetime tepki gösterdi.

MAAŞINA ZAM İSTEDİ
Oyuncu ile uzun süre Galatasaray ilgilenmişti. Sarı-kırmızılı kulübün yanı sıra Zenit ve Girona'dan da teklif geldi. Fluminense, 10 milyon euro değerindeki teklifleri kabul etmedi. Oyuncu da bırakılmaması halinde maaşına zam istedi.

Güncellenme Tarihi : 6.9.2024 17:47

İLGİLİ HABERLER