ADLİ TIP KURUMU'NDA BULUNAN CESETLER YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ
BELMA ALTUNCU
İSTANBUL - Levent ve Taksim'de dün meydana gelen patlamaların ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesetler, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilmeye başlandı.
Sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu önünde toplanan cenaze yakınları, savcının gelmemesi üzerine uzun süre bekledi. Savcıyı alkışlar ve yuhalamalarla karşılayan cenaze yakınları, kendilerine sahip çıkılmadığını belirterek yetkilileri eleştirdi. Cenazelerin toplu bir törenle gömülmelerini isteyen cenaze yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cesetlerden Salih Çapkın'ın cenazesinin Bandırma'ya, Kiraz ve Cafer Gündüz'ün Gümüşhane'ye gönderileceği belirtilirken, Adem Tezel'in Aksaray
Muratpaşa Camii'nde, Ahmet Dama'nın Taksim Ağa Camii'nde, Sedat Yeşilyurt'un Yeşilpınar Veysel Karani Camii'ne, Gülcan Boy'un Kasımpaşa Camii'ne ve Nadire Özdemir'in ise İstinye Pınar Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazlarından sonra toprağa verileceği bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:06