Medya
  • 20.6.2008 01:36

'AİLEME OYUNCU OLACAĞIMI SÖYLEMEYE UTANDIM!..'

Çocukluğundan beri oyuncu olmayı kafasına koyduğunu söyleyen güzel oyuncu Bergüzel Korel, "Ancak annemle babama bunu açıklamaktan utandım. Yanlış anlarlar diye korktum" dedi.

Kurtlar Vadisi Irak filminden sonra Binbir Gece dizisindeki rolüyle kamera önünde kendisini ispatlayan Bergüzar Korel, çocukken anne ve babasına oyuncu olmak istediğini söylemeye utandığını belirtti. Ünlü oyuncu Tanju Korel ile Hülya Darcan'ın kızı olan Bergüzar Korel küçükken uzun süre voleybol oynadığını belirtti.

PROFESYONEL VOLEYBOLCU

Güzel oyuncu, konservatuvara girdiği zaman babasının, “Türkiye çok büyük bir voleybolcu kaybetti" dediğini söyleyerek şöyle konuştu: “Her gün çift antrenman yapıyordum. Maçlarım yoğun olurdu. Ama aklımda voleybolcu değil oyuncu olmak vardı. Annemle babama oyuncu olmak istediğimi söyleyemiyordum, utanıyordum. Çünkü, “Bir gün ben de televizyona çıkacağım o zaman annemden babamdan olacağım, acaba oyuncu olursam doğru mu yaparım?" diye kendi kendime sorgulama yapıyordum. Annemle babam isteksiz olsalar da bana destek oldular, konservatuvara girdim. Hayatta en korktuğum şey birilerini kırmak. Benim için iyi olacağına inandığım her şeyin peşinden giderim. Ancak gözü karalığım birilerini üzecekse, ben de çok üzülürüm, hevesim gider." Korel, bundan sonra Şehrazat rolüne zıt bir karakteri canlandırmak istediğini belirterek şöyle devam etti:

RÜYASI TİYATRO

“Aslında idealimdeki tek şey tiyatro. Eğer beni kimse tiyatrosuna almazsa kendi tiyatromu kuracağım. En büyük amacım, Müşfik Kenter, Rüçhan Çalışkur, Işıl Yücesoy, Bülent Emin Yarar, Perran Kutman, Halil Ergün gibi oyuncularla aynı sahneyi paylaşabilmek. Bu bir rüya ama inşallah gerçekleşir."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:30

İLGİLİ HABERLER